neděle 2. října 2011

Těžký život superhrdiny

O víkendu jsem vyrazil na akci proti bezohledným kuřákům na zastávkách. O kuřáky ale nakonec moc nešlo protože se do mě pustil nějakej namachrovanej frajírek co s tim neměl nic společnýho.

Vzal jsem si kýbl s vodou a pár kuřáků pěkně "uhasil". V tom nejlepším ale na mě nastoupil nějakej blbeček co si potřeboval něco dokazovat.

Předpokládám že ten kluk má určitě taky nějakýho prašivýho psa a v životě po něm nic neuklidil. Tak si teď potřeboval léčit komplexy. Srazil mě na zem a rozbil kameru. Tak si aspoň poslechněte co to bylo zač.



Každopádně si teď musim dát chvilku pauzu, protože jsem si při pádu narazil koleno. I superhrdinové mají občas problémy. Rozhodně to ale neznamená, že bych se toho šaška leknul a nechal toho. Naopak beru to jako obrovskou motivaci! Lidi tady se prostě musej probudit. Příští akce za pár dní v plný síle a s novou kamerou!

SuperVáclav

91 komentářů:

  1. Zdravím te seš dobrej ze mas odvahu to udelat stejne jako s tim hovnem vazne si popatlal 5 lidi
    tak hodne štěsti

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli nepomůže tohle, tak už nic...

    OdpovědětVymazat
  3. Když tak striktně dodržuješ pravidla, tak by mě celkem zajímalo, co je podle zákona ještě "zastávka". Bo podle mě ten poslední borec opravdu nebyl na zastávce. Navíc mně osobně vadí víc, dyž ten dotyčnej smrdí tím kouřem (hadry atd) uvnitř dopravního prostředku, než když si zapálí poblíž zastávky. Venku jdu od něho o kousek dál, v šalině většinou těžko...

    OdpovědětVymazat
  4. Ten posledni rozhodne nebyl na zastavce! To ti muzu rict na 100%, kolega mel uz s policajtami kvuli tomuto problem ;) Celkem riskujes, davat takovato videa na internet.. staci kdyz by chlapec mel v kapse novy mobil napr za 10tis kc a uz muzes byt v peknym pruseru kdyz mu ho tim znicis a vubec bych se nedivil kdyz na tebe nekdo poda trestni oznameni.

    OdpovědětVymazat
  5. Tome, osobně si myslím že tímhle žádný zákon neporušuje, jelikož on na jeho majetek ani nesáhnul. Je to jako kdyby začalo pršet, telefon mu zmoknul a on by podal trestní oznámení na koho a hlavně za co ???
    Tohle je bravurní výkon SuperVáclave, jen toho dotyčného co už není viděl ale pouze slyšet, tomu bych osobně domluvil, že když nechce pomáhat tak ať se do toho laskavě, s prominutím, nesere ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. tzv. SuperVaclave, rozhodne se nejevis jako hrdina, ale spise jako clovek co je necim ve svem zivote tak zasezen(zasahovan) ze se musi zviditelnovat timto zpusobem zaroven mas pocit ze delas neco pro spolecnost a prijdes si jako skutecny hrdina. Me tve chovani prijde velice detinske, zaroven bych rad podotknul pokud toto nutkani trva jiz naky ten rok muzes kontaktovat http://www.nasloucham.cz/kontakty.php radi ti pomuzem. Kazdopadne bych ostatnim rad doporucit obratit se na jiny Marvelovky komix z detsvi a tuhle nechat byt jelikoz nevime co muze ve Vaclavove hlave jeste vzniknout. Vaclave jeste jedna rada pro tebe pozor at nenarazis :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jen tak dál, připomínáš mi Kick Ass :-)

    OdpovědětVymazat
  8. no ten treti vobec nebol na zastavke, inac nechapem preco vzdy utekas prec...bojs sa,co? napad je dobry ale ten tvoj pristup sa mi zda docela nelegalny a nespravny, vlastne si presne ako oni. cau.

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za podporu!

    Jsem asi dost zasahován. Zasahuje mě ten přístup. Nikdo se ani nepozastaví nad tim že jde kolem člověk v kostýmu a snaží se něco říct. Ty lidi kolem ani nechtěj vidět že se kolem nich něco děje.
    Budu muset přitvrdit a otevřít jim pořádně oči.

    OdpovědětVymazat
  10. Jo a na psychologa snad ještě nejsem :) ale dík za radu

    OdpovědětVymazat
  11. Lidi nevím, co řešíte. Kouření na zastávce je dávno zase povoleno (někdy od minulého roku). Kouření je zakázáno pouze v přístřešcích a krytých perónech. SuprVenca chce být jen slavný na internetu, nějaké dodržování pravidel je zde pouze záminkou. Škoda. Kdyby mu šlo opravdu o dodržování pravidel, byla by to pěkná karikatura na superhrdinu, ale takhle je to pro mě jen debílek, co chce srát lidi a brzo s tímhle přístupem dostane do držky...

    OdpovědětVymazat
  12. Aspon je sranda. U toho s tim hovnem urcite. Tohle hašení....tezko říct. Ale udělat to mě tak mi jen tak neutečeš.

    OdpovědětVymazat
  13. TVL kdyby mě někdo srazil na zem a začal mít takový kreténský keci, tak bych vytáhnul paralyzer a dal mu co proto (samozřejmě v rámci sebeobrany :D), takže Václave máš u mě respekt, že jsi se udržel.
    Jinak myslím, že akce proti bezohledným pejskařum byla lepší. Přeci jenom kouří každý 4 obyvatel ČR a všechny je naučit respektovat zákazy kouření nejde. :D Navíc oblečení uschne, mobil vyschne a kuřák muže vřele pokračovat, tam kde přestal, akorát si bude dávat bacha jestli tam někde nejsi :D
    Doufám, že se ti koleno uzdraví a hodně uspěchu na dalších akcích.

    OdpovědětVymazat
  14. Kdybch te potkal tak bych te zaslapal do zeme idiote ! A hlavne nikdo z nich nic neporusoval, nesmi se kourit jen na krytych peronech a na zastavkach s pristresim.

    OdpovědětVymazat
  15. Hochu, ta jsi tak akorát superdebil. polívat lidi vodou za to , že kouří tam kde to je povoleno... nech se vyšetřit

    OdpovědětVymazat
  16. Hlavně se nenech odradit těma kecama a pokračuj, aspoň se v Praze zase něco děje :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ježíšek: Jako kdyby zmoknul? Co je tohle za blbost? Když na někoho hodím z okna televizi, je to jako kdyby vypadla sama? Je tam jasný záměr a možné poškození cizí věci.
    Mimoto, jak zde bylo několikrát podotknuto, kouření na nezastřešených zastávkách je zcela legální.

    OdpovědětVymazat
  18. to je hodně hrdinský přijít někomu ze zadu a nalít na něj vodu a zdrhnout ale z očí do očí se asi bojíš co?? a tleskám tomu co tě tam podkop

    OdpovědětVymazat
  19. Ten posledny chalan si to nezasluzil... a ten JEZISEK alebo aky nickname to zabil. Chod sa radsej pomodlit bohu aby ti dal porozumenie, ak by prsalo a preslo by auto okolo teba a z louze by na teba splechol vodu a pokazil tel. tak staci si opisat jeho SPZ a musi ti to zo zakona preplatit Vaclav ty vobec niesi hrdina... na zakladnej a strednej si bol dobre sikanovany zato aky si blb...

    OdpovědětVymazat
  20. Jevíš se jako velmi narušený člověk, s o to větším omylem, že si myslíš, že pravda je na tvé straně. Hraješ si tu na ochránce zákona (přitom pošuka pobíhajícího v elasťákách), přitom sám zákon porušuješ. Mohl bych tu jmenovat řádku tvých protizákonných jednání (jako poškozování cizí věci, omezování lidské svobody, aj.) Jestli má jakkoli tvůj pseudonym něco společného se Sv. Václavem, styď se jak prezentuješ jeho jméno. Strašně zaplatíš!

    OdpovědětVymazat
  21. No pokud ti uniklo, že kouření na zastávkách je už docela dlouhou dobu povoleno, tak je mi tě líto.Nevim co si od toho slibuješ, si jen chudák co se chce zviditelnit. Porušuješ zákony a tim pádem si stejnej, ne-li horší, jak pejskaři co neuklízej hovna po svých psech. Přeju ti z celýho srdce, aby ti někdo za tohle rozbil hlavu o beton ;-)

    OdpovědětVymazat
  22. Za pejskaře mas u me 105% to uznávám, aji způsob "trestu" je podle mne odpovídající, protože ty arogantní **** absolutně nezajímá , že do toho nekdo stoupne , nebo si do toho v parku sedne... ke kouření na zastávce, neni nic co me umí po ránu víc vytočit, než když vedle me nekdo kouří a táhne to rovnou na me, ale ten poslední týpek na zastávce fakt nebyl, cucel kdesi do výlohy to 1., a za 2. u dodrzování pravidel, pokud si mu utopil mobil nebo neco nad 5 000,- tak si cloveka , který by "páchal" přestupek, potrestal trestným činem a stím chces dělat co pane spravedlivý? a ktomu týpkovi* co te skopl, nemel by ses donej navážet, ale vzhledem ktomu co tu píšeš o lhostejnosti davu, bys mel skákat štěstím, protože on se zastal nekoho, komu bylo z jeho pohledu neprávem ublizováno? takze jakýpak co se do toho pletes, byl to cech , kterej brání ostatní... ne kazdej by to udelal.. je to borec!, a ty v tom pokracuj , ale líp si vybírej kdo delá spatnosti a taky způsob jak se jim pomstít.

    OdpovědětVymazat
  23. Spectator to napsal dost dobře a i já po 12 přehrání toho videa musím říct, že ten poslední chlápek evidentně ani nestál u zastávky.Co se týče toho chlápka co ti podkopl nohy, tak ten měl taky pravdu, ale stejně bych mu za to dal paralyzer :D

    OdpovědětVymazat
  24. Kazdej pise proc utika a kazdej kdo to napsal by si netroufl udelat ani to co dela on ... ste ubohy

    OdpovědětVymazat
  25. Sem nekuřák a po svém psovi si uklízím, nicméně tvé jednání neschvaluji. Jestli chceš něco měnit a bojovat za své ideály, měl by ses podle toho chovat. Respektive ty tvé akce by se daly udělat stylem: upozorníš na daný problém, ale zároveň i neklesneš pod úroveň kuřáků na zastávkách, bezohledných majitelů psů atp. Dalo by se na to upozornit třeba vtipně a určitě by si pak sehnal víc příznivců, včetně mě. Jenže naběhnout někam, připlácnout na někoho psí exkrement, či polít někoho vodou a pak rychle utíkat pryč a smát se při tom jako utečenec Jedličkova ústavu... Nezlob se na mě, ale ty tvé videa na mě spíš působí dojem jako by sis musel něco dokazovat, respektive na mě působí dojmem pubertálního blba, kterej nebojuje za ideály, ale jen pro své pobavení a pro svou slávu i když pochybnou.
    Byl bych rád kdyby sis z mé reakce něco odnesl a příště se nad dalším činem zamyslel a udělal ho s nadhledem a ne uboze i když asi chci moc.

    OdpovědětVymazat
  26. jsi mentál, toť vše, co mohu uvést. Studuj zákony a pak čiň. Dostaneš jednou přes držku a ony tě ty píčoviny přejdou.

    OdpovědětVymazat
  27. Jsi vážne tupec, kluk žádný zákon neporušil, pouze ty jsi ho zbaběle napadl.
    Buď rád, že se ho někdo nezastal trochu důrazněji. Já osobně bych ti šlápl do xichtu, ubožáku!

    OdpovědětVymazat
  28. No vy jste mi teda frajeři až je mi vás líto. SuperVáclav aspoň něco dělá vy ze sebe děláte frajery jenom za klávesnicí v normální životě jste určitě jenom puťky podřizující se většině.

    OdpovědětVymazat
  29. no ty si ale kus vola, kdybys aspoň trochu věděl něco o zákonech tak bys tohle nikdy neudělal už jen z toho důvodu že nic neporušovali. co kdybys ho polil a zůstal u něj a vyřikal si to. dobře kdyby si přišel a odtrh mu to od huby a a típnul tak bys pro mě byl stejně debil (nic neporušuje a je to jeho majetek i když v hodnotě cca 4kč ale i tak ) ale dalo by se to unýst. já ti přeju aby na tý další velký akci byl poblíž nějakej člověk kterej se bude chovat na tebe hůř než ten kterej tě skopnul. tzn. zavolá policii a nebo ti dá jednoduše do držky
    jediný na co se dá dívat je to jak tě krásně zkopne na zem
    a ježíšku až k tobě přijdu a hodim ti 10ti kilovej kámen na hlavu tak mi nic neuděláš a nenahlásíš mě protože to bude jako kdyby byla vychřice a spadlo ti ze střechy 5tašek na tvojáí vymatlanou palici?

    OdpovědětVymazat
  30. Filip: no ono je lepší nedělat nic než dělat něco v podání supervládce...

    OdpovědětVymazat
  31. Boží,moc se bavím,jak videem tak mooc chytrýma komentářema..SuperVáclav,pořiď tuhle kameru je nezníčitelná..hodně zdaru profíci!

    http://www.gohd.cz/e-shop/go-pro-hd-hero-kamery/49-hd-hero-960.html

    OdpovědětVymazat
  32. tak to si ma pobavil Vaclave , skus aj na slovensko nieco take spravit :P , mas u mna podporu ....

    OdpovědětVymazat
  33. Ty si pekny kokot chlapce, raz by si to spravil mne a na mieste by som ta zabil. Milujem takychto kokotkov jak si ty, co nemaju co robit, tak vymyslaju picoviny len aby sa trochu zviditelnili. Daj sa liecit

    OdpovědětVymazat
  34. Srabe. Měl tě zrychtovat, že bys už ten kýbl ani nezvedl. A víš doufám o tom, že jednáš zcela protiprávně?... Zcela umýslně se dopouštíš evidentního výtržnictví za což můžeš jít až na dva roky bručet? Nehledě na to, že ten člověk se tě snažil pouze zadržet při konání tvého idiotského přečinu na což má právo. nevim kdo ti dal právo se takhle chovat... Blbe... Co kdybys mu zničil třeba telefon za 10 000? Hmm? By jsi se jistě sám a dobrovolně přihlásil co?

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. Mno a kdy se vrhneš na smrdící bezdomovce v MHD? Zima na krku, tak to bude radost cestovat. Doporučuju litry SAVA
    Co opilí,pomočení pobudové, válející se kdekoli...Pempers?
    Somráci vybírající popelnice a popelníky...
    Bezohlední řidiči...
    Taky s Mc Donalds by jsi měl něco udělat, tam kde se vyskytují, přetékají odpadkové koše už ráno v deset....
    Máš hodně práce, tak nebudu zdržovat.Hodně zdaru bez újmy na zdraví.

    OdpovědětVymazat
  37. Kdy pojedes do Sluknova, Varnsdorfu a jinych, nyni tak medialne znamych oblasti? Tam je taky spousta lhostejnosti a pokrytectvi. Urcite dulezitejsi nez psi hovna. Sem na tebe zvedavej, hrdino ...

    OdpovědětVymazat
  38. Toho posledního chlápka jsi fakt nezvládl a rozbitou kameru a kopanec sis zasloužil.

    Ten kluk vůbec nebyl na zastávce, kamaráde.

    Jinak proti recesi nic nemám. Jsi ale připraven na placení škod? (promočený iPhone, atd???)

    Protože se lehce může stát, že na Tebe někdo podá trestní oznámení...

    A určitě by byl v právu...

    OdpovědětVymazat
  39. Hele tenhle projekt je fakt o hubu, polít mě na zastávce kýblem (nekouřím), pokusil bych se z tebe vytlouct duši. Šáhnout na mne když mám u sebe psa by ses doufám neodvážil, protože naražený kolínko by bylo to poslední co by ti po útoku zubatou čuňou mého roztomilého 30kg pejska bylo.
    Doufám, že co nejdříve narazíš tak silně aby jsi toho nechal, ale ne tolik aby ti zbyli trvalé následky ať už na zdraví či na duši.

    OdpovědětVymazat
  40. Děláš to dobře, spousta lidí na nic jinýho neslyší. Příště až uvidí kuřák na zastávce někoho v kostýmu tak to radši típne, nebo svyžnym krokem odejde :-D Ty kuřáci mi vaděj víc než ty hovna. Je zbytečný dohadovat se o tom kde je, nebo není zastávka... protikuřáckej zákon není o tom říkat kde je nebo není zastávka, ale o tom chránit lidi před pasivnim kouřenim - a tam lidi čekaj na tramvaj, takže to vdechujou...

    OdpovědětVymazat
  41. Vaclave,je fajn ze se snazis dodrzovat zakony,ale polejvat nekoho na mistech kde je dovoleno kourit za to ze kouri neni zrovna to prave orechove. Nevim jestli polejvat lidi je zrovna to prave a nevim ceho tim chces dokazat. [jedine co se ti povedlo zaridit je to ze az te priste nekde potka tak dostanes tak jak si zaslouzis]. Kourit ten clovek bude porad dal navic kourili oba 2 tam kde to bylo dovolene a pevne doufam ze jsi jim polil nejake hodnotne veci a podaji na tebe trestni oznameni. Myslim ze by jsi mel zase zalezt zpatky ke klavesnici [mimochodem za ni muzes dokazat daleko vic nez polejvanim lidi]. I kdyz se to tak z tveho pohledu muze jevit nejsi vtipny,ani dobry a ani timhle niceho nedosahnes. Jestli se nutne potrebujes zviditelnit tak si ten kostym sundej behej po praze nahy a nech se zavrit. Vsem se nam ulevi.

    OdpovědětVymazat
  42. Kysoure já myslím, že zdraví je daleko cennější než nějaký iphone či co v kapse - mě se líbí, že takhle bojuje. Cigaretovej kouř otravuje vzduch všem. Navíc je to legrační :d

    OdpovědětVymazat
  43. Chvála tobě :)
    lidi sou tak zdementeli vsema tema novejma telefonama, superstar a tim ze je kazdej jedinecnej, cool,atd. ze uplne zapominaj na zakladni vychovani, jako je poustet babky v mhd-cku nevyhazovat odpadky na zem nemluvit sproste (aspon pred detma) atp.. Jo sice ses trosku cvaklej a to asi vic nez je zdravo, ale ja s tim co delas souhlasim..... jeste neco. zakony sice vymezujou nejaky hranice,... :D ale kolik lidi za den necha psa zdelat travnik a kolik lidi za ten samej den nekoho pomaze hovnem? je to trosku nepomer. Souhlasim, ale nic se nema prehanet. Zdar Supervenco. P.s. doufam ze te nikdy nepotkam, pac bych taky asi dostal kyblem :D

    OdpovědětVymazat
  44. Jen bych Tě chtěla upozornit na to, že od 1. července 2010 je na zastávkách OPĚT POVOLENO KOUŘIT!! Kouřit se nesmí jen v krytých zastávkách. Tak se prober!

    OdpovědětVymazat
  45. Terezie, jde o lidskou služnost a ohleduplnost vůči ostatním... Všichni se hned odkazujou na zákony, myslete za sebe radši

    OdpovědětVymazat
  46. Čau, když tak pomáháš lidem, mohl bys pomoci i mně s pokusem o záchranu rally Vyškov podepsáním online petice na odkazu níže. Tímto prosím nejen tebe, ale i všechny ostatní čtenáře tohoto webu. Děkuji

    http://www.petice24.com/petice_za_admiral_rally_vykov

    OdpovědětVymazat
  47. Narazit na mě, tak to bylo tvoje poslední dobrodružství. Proč utíkáš? Nejdřív machruješ a pak se bojíš, ty "superhrdino"?
    Já už bych si tě doběh ;-)

    OdpovědětVymazat
  48. Vynucujete si pořádek agresí. Načež utíkáte a nestavíte se svému chování čelem. Co Vám to připomíná.? Nejste hrdina, ani super. Ba naopak.

    OdpovědětVymazat
  49. Ta hovna schvaluji, ale to s vodou už je za mantinelem.. je jen otázkou času, kdy někdo podá oznámení nebo kdy ti někdo zpřeláme hnáty ;-) Jinak máš můj obdiv.

    OdpovědětVymazat
  50. reakce toho jak ty píšeš,,namachrovanýho frajírka", byla naprosto adekvátní, pro mě byl v tu chvíli větší hrdina než ty. Seš normální hulvát a jen tak mimochodem kouřil mimo prostor zastávky a "trestal" si ho za něco, co už rok neplatí. Těším se na chvíli až se na tomhle blogu dlouho nic neobjeví, páč zřejmě přijde chvíle, kdy se budeš zotavovat v nemocnici a srkat potravu brčkem. Lidi tě ty blboune začnou na ulici poznávat a budou čekat, co uděláš a takovejch hrdinskejch činů jako ten od,,namachrovanýho frajírka", tak těch bude čím dál tim víc!

    OdpovědětVymazat
  51. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  52. a pokud jde o to jak tu píšete, že by si supermagor mohl způsobit problémy, tak ty už sis hrdino způsobil...je jen otázka času až se dostaneš před soud...všechny ty tvoje rádoby činy se totiž dějí na veřejně přístupném místě před větším počtem osob a nádherně splňuješ § 358 trestního zákoníků s názvem Výtržnictví, cituji část, co se tě týká: ,,(1) Kdo se dopustí veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném hrubé neslušnosti nebo výtržnosti zejména tím, že napadne jiného..." atd...do vězení bys za to asi nešel, ale pokud máš čas chodit po soudech a peníze na právníka, tak pokračuj..

    OdpovědětVymazat
  53. tentokrát jsi, Vendo, kapku přestřelil.. kouření na veřejnosti je společensky nebezpečný, asi jako (a nejspíš míň) kolona na Barranďáku ve 4 odpoledne..
    "V tom nejlepším ale na mě nastoupil nějakej blbeček co si potřeboval něco dokazovat."
    no.. ono urážením lidí, co s Tebou nesouhlasí, zvlášť, když z výše uvedených reakcí vidíš proč, moc morálních kvalit taky nepředvádíš, notabene když z toho videa spíš vyplývá, že ten kdo si potřeboval něco dokázat jsi Ty.. jestli chceš válčit z hnilobou a bezohledností, tak s tím kýblem příště napochoduj do sněmovny, ryba totiž vždycky smrdí od hlavy..
    jinak se za chvíli začneš topit v blamážích typu vypouštění kol špatně zaparkovanejch aut, nebo pranýřovaní dětí, co nedojedly oběd ve školní jídelně.. to by pak nebylo na psychloga, ale na cvokhaus..

    OdpovědětVymazat
  54. A to mě tak napadá ty "superhrdino". Už jsi někdy zkusil takhle k někomu přijít a napadnout ho jinak, než zezadu? Škoda,že jsi nepolil mě. Neutek bys ;-)

    OdpovědětVymazat
  55. tento SuperVáclav mi značně připomíná profesora ze školy v Ruské ulici www.szs-ruska.cz, myslím si že tento sympatický muž ve středním věku se musel naším profesorem při nejmenším inspirovat.
    možná se i znáte Václavové...
    Ale SuperVáclave musim ti prozradit že na Vlčka Texas rangera máš pořád co dohánět...
    Náš profesor ku příkladu jedl guláš z veverek, nevím jestli jsi toho schopný, ale věřím že se tomu dokážeš vyrovnat!!
    Kdyby jsi se náhodou chtěl ukázat u nás ve škole budeme všichni rádi; neboť naše škola dost připomíná zastávky s kuřákama...
    tvoji fanoušci

    OdpovědětVymazat
  56. Je to pecka, bavím se u toho a je to vážně na zamyšlení. Psí hovna, kuřáci na zastávkách a další věci..mě jako normálního člověka to opruzuje neskutečně, ale co proti tomu dělat? Tohle je výborný řešení. Fandím naprosto...
    A ten blbeček co tě podkop, škoda žes mu nějak nešlápnul na kotník nebo do držky. Podle jeho projevu to byl nějakej primitiv.

    OdpovědětVymazat
  57. Firestarter: :D další blbeček

    FLER řekl(a)... další blbeček

    namornik řekl(a)... typickej čech...remcat remcat a machrovat a sám dělat houno

    OdpovědětVymazat
  58. Každá negativní reakce na Václava si zaslouží kbelík na hlavu :p protože tyhle lidi dělaj přesně to co všem vadí - kouření na veřejných místech, hovna na chodnících a jiné :-) peace

    OdpovědětVymazat
  59. Sorry SuperVaclave, ale podle jakeho pravidla je zakazano kourit na otevrene zastavce, ci na chodniku u vylohy celkem daleko od zastavky?
    Zajimalo by me, jak by ses tvaril, kdyby nekdo delal takovy vtipky tobe. Pokud tak moc chces branit pravidla, muzes na to ty lidi upozornit slusne, a ne jim delat takovyhle svinarny.

    OdpovědětVymazat
  60. Jako správný super hrdiny by jsi měl trestat lidi, kteří něco vědomě porušují a trest si zaslouží. A ne si vyhlídnout nejjednodušší oběť, napadnout jí ze zadu, utéct a pak nadávat na člověka, který tě zastavil, protože jsi někoho napadl.....zkus před tím než něco uděláš lépe přemýšlet, neutíkej a budeš mít podporu lidí. Zatím si trapný výtržník na internetu.

    OdpovědětVymazat
  61. SuperVáclav se pozastavuje nad tím že nikdo neřeší člověka v kostýmu na ulici, lidé jsou v celku neteční k okolí. Potom když někdo vidí blbce co jinýho člověka poleje na ulici kýblem vody a zdrhá, dotyčný ho sestřelí tak je to špatně?? Tak co vlastně SuperVáclav od nás "ovcí" chce? Mě osobně přijde jeho počínání stejně trestuhodný jako nechávání výkalů na chodníku, kouření na zastávkách atd. (co vlastně všichni myslí tím atd.??)

    OdpovědětVymazat
  62. Ty vole, přeju si, aby mě tenhle samozvanej SuperHeroKokůtek taky polil. Každej den stojim v půl čtvrtý na Moráni a kouřim tam, tak přijď ty blběčku. Ať poznáš spravedlnost!!!!!!!! Trapáku zasranej!

    OdpovědětVymazat
  63. keby si to spravil mne, tak by to asi bolo naposledy co si niekoho polial vodou.. co si o sebe myslis?? co si ty?? 2 rany od spodu do brady a stacilo by ti asi... myslim ze aj 1 by bola dost...

    OdpovědětVymazat
  64. F3Agency@email.cz: Hele vis kolik lidi se uz dusilo tvim kourem? Proti tomu je jedna sprcha houby. Zvastni ze tvoja vlastni bezohlednost vuci okoli ti nevadi. Navic voda je oproti kouri zdrava.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj chlape! Jsi zhmotněním myšlenky, kterou nosím v hlavě už delší dobu. Nazval jsem ji HAPO: Hnutí aktivního protikuřáckého odporu. Někteří (podotýkám NĚKTEŘÍ) kuřáci jsou neskutečná svoloč, zapálí si třeba v blízkosti měsíčního (!) dítěte a ještě se ohánějí různými argumenty. Někteří lidi na slušnou prosbu reagují. Svoloč ne. Kouření na zastávkách je palčivý problém: je zakázáno (ovšem novelou bylo upraveno pouze na nekouření v čekárnách), může být pokutováno, ale řada kuřáků si bezstarostně kouří dál. Každopádně: slušný člověk tam, kde je víc lidí, které by mohl obtěžovat, nekouří. Pokud je požádán, aby toho nechal, měl by toho nechat. Pokud nepřestane, teprve poté by mělo dojít k akci. Takže s jádrem tvého vzdoru souhlasím, s provedením však ne. Už před lety jsem pracoval v jedné instituci, kde bylo zvykem, že kuřáci chodili kouřit před vchod do podloubí, kde to ale bylo zakázané. Upozorňoval jsem na to vedení instituce, ale nic se nestalo. Věc jsem proto vzal do vlastních rukou: čas od času, jsem tímto podloubím procházel s dětskou stříkací pistolí (velikostí spíš kulomet) naplněnou vodou a když jsem narazil na kuřáka, zdvořile jsem ho upozornil, že tady se nekouří a pokud nepřestane nebo se nepřesune jinam, postříkám ho. Ve 100 % případů to zafungovalo. --- Jinak podobný vzdor nemá šanci na dlouhodobější úspěch, pokud se do něj nedá víc lidí. Ale možná jsi jen první. Možná přijdou další. Možná si taky uvědomí, že s touto společností není něco v pořádku. Možná to zkusí jinými prostředky. Každopádně, vydrž až do (hořkého) konce. Dokud se ti nepolámou křídla a nesrazíš si vaz jako Otto Lilienthal. Bratři Wrightové už určitě někde čekají na svou příležitost vzlétnout, nebo k ní alespoň rostou.

    OdpovědětVymazat
  66. Doufám, že se zase najde někdo kdo ti podrazí nohy a jako bonus ti šlápne do ksichtu až zase někoho poliješ! Seš zbabělej dement a nic jinýho. Škoda, že nefunguješ i v Brně, tady by jsi to udělal jednou a měl by jsi to i s výletem na úrazovku ty debile!

    OdpovědětVymazat
  67. Argumentovat tím, že na některých typech zastávek je "kouření povoleno" není jen hovadina sama o sobě, ale je to především fyzikální nesmysl, protože šířící se kouř ( a spalovaný kyslík ) rozhodně žádné hranice a typy zastávek nerozlišuje. I kddyby na celé zeměkouli, která má jen jednu společnou atmosféru, si zapálil cigaretu jeden kuřák, tak tím zasahuje do svobody všech ostatních lidí, protože je nejen okrádá o kyslík, ale především je nutí dýchat jeho emise. Ano nutí : protože oni dýchat musí. Kdežo on kouřit nemusí. Takže JE TO Z JEHO STRANY AKT AGRESE, ať už stojí se svým zamilovaným cígem přímo na zastávce ( jakéhokoli typu ) nebo 10 nebo 100 nebo 1000 metrů od ní.

    OdpovědětVymazat
  68. Mario85: Proc tolik ostrych slov? Mam s tebou mluvit stejne, kdyz takovi jako ty (predpokladam) me na zastavkach a jinde otravuji kourem kazdy den?

    OdpovědětVymazat
  69. Na druhou stranu ( i tady z těch komentářů ) je zřejmé, že agresivních sobců, kteří prostě CHTĚJÍ ( ! ) ubližovat druhým je spoustu. A skutečně brilantní je na tom okolnost, že právě tito agresoři se ještě stylizují do role chudáčků, kteří ani nemohou v klidu zakouřit...

    Jo, jo... celý svět ve zlém leží...

    OdpovědětVymazat
  70. Největší perličkou je, že například na vlakovém nádraží v Ostravě, kde má na pořádek ( tedy i dodržování zákazu kouření ) dohlížet placená ochranka ( HPF Clean s.r.o. ) tak přímo chlapi z té ochranky na nádraží kouří.

    Tady prostě pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí úplně všude... Nebo ne ?

    OdpovědětVymazat
  71. Ty seš asi taky dobrej kus vola? Na co si to hraješ? Kouření na zastavkách (pokud nejsou zastřešený) je povoleno, onehdy sem se na to ptal příslušníka městský policie. Uznávám, že když si někdo zapálí hned vedle lidí, kterým to vadí, tak to není úplně košér, avšak ten borec na Andělu byl naprosto mimo zastávka a ještě k ní stál zády, aby nefoukal kouř ne eventuální nekuřáky. Naprosto souhlasim s reakcí chlápka co ti podkopl nohy, řekl bych, že to bylo na naprosto stejný úrovni, jako tvoje polejvání lidí, a že šlo v tomto případě o podobného "superhrdinu", který bránil právo lidí zapálit si na místech, kde smějí a nebýt přitom obtěžováni.

    OdpovědětVymazat
  72. Assembler: myslím že ten borec nestál na zatávce. Prostě čučel na něco do výlohy a nějakej blb ho polil.
    Ten superhrdina (podle řeči pako) se ukázal jako mnohem větší Hero než celej SuperVáclav protože (podle záznamu) neutekl když ho sundal a ještě měl tu kuráž se s tím blbem co napadnul někoho jiného a narazil si kolínko pustit do konfliktu.
    Takový potřebujeme, a ne hňupy v masce co napadají ostatní ze zadu a hned utíkaj aby nepřišla odveta a mají z toho strašnou srandu!

    OdpovědětVymazat
  73. to Zdeněk Starý:

    takže asi bude lepší reagovat jako Ty, že.. čili při absenci argumentů začít rovnou urážet, nepodloženě osočovat a ty co se včas nestáhnou udat gestapu, nebo co to tam vlastně teď máte.. njn.. tyhle pořádkumilové jsou holt hořký koření naší pramáti.. ať už měli poznámky inkoustovou tužkou na manžetě, hakenkreuz na klopě, nebo rudou knížku..

    btw: psa nemám, odpad třídím, pokud to jde chodím pěšky, nekouřím a ke všemu nežiju v Čechách.. zkrátka typickej českej namachrovanej remcal :D

    to pravdu milujicí:

    no tak jen doufám, že nejezdíš dopravníma prostředkama se spalovacím motorem, nepoužíváš plasty, elektřinu vyrábíš na rotopedu a přes zimu vytápíš barák obří čočkou a systémem vypouklejch zrcadel.. jinak jsou to jen pokrytecký žvásty..

    o to, že tahle civilizace je poměrně dost nakřivo se tu snad nemusíme přít, stačí kouknout z okna.. akorát, že narozdíl od SuperVáclava zastávám názor, že prevence je většinou efektivnější než represe.. a že je dobrý si občas zamíst před vlastním prahem.. no a když to selže, tak už teď aspoň vím, že je tu superhrdina co nikdy nespí, je vzor ctností a všechny nás v nejhorším zachrání......

    OdpovědětVymazat
  74. jen pro doplnění: odjakživa sem nekuřák, mám labradora, výběh má na zahradě, kde hovna po něm uklízím a na procházky s nim chodim do lesa...a ty superdebile seš fakt na megaránu do krku...ikdyž možná seš psychicky narušenej a tohle všechno má svůj prapůvod...btw, 80% reakcí lidí je negativní vůčí tvé osobě, ještě furt ti nědotejká, že je něco asi špatně?

    OdpovědětVymazat
  75. to Ales
    No já jsem nekuřák a nemám ani psa ale stejně mě bytostně se** tady ten ubožák, který si léčí komplexy...To je prostě můj názor, nikdo ale vůbec nikdo nemá právo někoho polívat vodou nebo cokoliv jiného a už vůbec ne si stěžovat, když ho pak někdo srazí na zem. Fakt škoda, že to ten borec nedotáhl dokonce a pořádně ho na té zemi nezkopal!

    OdpovědětVymazat
  76. Kuřáci vy zkuste jaký ste hrdinové a místo slov vydržte jeden den nekouřit - to bude teprv stresssss.. A vy co ste nekuřáci a stejně nadáváte, přiznejte si, že ste ve skutečnosti pěkný baby - to bude zase pro změnu poznání...

    OdpovědětVymazat
  77. Ten kluk co ho podkopl možná někomu přijde jako hrdina, mě zas přijde jako někdo, kdo to psychicky neustál, však ho poslouchejte...

    OdpovědětVymazat
  78. > DyFí, DyFí... Sice to myslíš dobře ale kdyby to každej myslel dobře a nemyslel na zákon, zavládla by tu anarchie. Každá mince má dvě strany. Nejde tu chodit po ulici a lejt kýble vody na lidi a hájit se tím že to vlastně děláš pro dobro všem:-) Pokud si to však myslíš, podle mě nejsi logicky smýšlející bytost a měl by ses vrátit do dob čestnýc rytířů, tam bys možná pochodil

    OdpovědětVymazat
  79. To je pecka! :-D Sice souhlasím, že ten poslední nebyl tak úplně na zastávce, ale ten magor, co si pak vylejval komplex, byl fakt vadnej. Odvaha ti teda nechybí. Každej superhrdina nějak začínal :-) Držím palce

    OdpovědětVymazat
  80. "K.O" to te uz brzy ceka frajere,ja sem jen zvedavej ci s tebou furt zasahujou tvi kamaradi z nejmenovaneho bojoveho klubu ci co za materska skolka za tebou stoji,pac mi pride ze ty si z nejake utekl...proc teda furt utikas? ceho se bojis?Ja ti povim ceho se od tet boj-- lidi co kourej na zastavce bo ja osobne sem zakaz dodrzoval,ale tet se tesim na tebe osobne a zapalim si rovnou doutnika !!!a ""jezisek" ci co to je za debilni nick ma v hlavicke taky nasrano a to stejnou davku co mas ty.V ten den co by si me polil vodou na miste konci tvoje kariera proto ze bych te namiste roskopal jak psa(mozna ze ani psa bych tak nezbyl jak tebe) pak si jdu koupit rovnou 2 telefony v hodnote 10 000.-a s politima vodou bych letel na policii.a to je jenom jeden priklad....jinak ten frajer co te skopnul --teskej frajer!!!akorat uz s tebou nemel dal vijednavat ale kopat te do te tve dementni tvare,,

    OdpovědětVymazat
  81. JS-HAPO,milující,DýFí,Johnny,Ježíšek,Jimmy ty s tim paralizerem,mit vas vsechny po hromade padaly by ste jak kuzelky.Me pride ze ste jeho partaci anebo se mu cpete do te tluste prdele aby ste se nimi mohli stat...daleko hosi k tomu nemate.nechapu lidi co rikaj o klukovi co ho podkopnul ze si nanem vyleval svuj komlpex...a co teda nuti toho"saska vaclava k jeho cinu.a jeste se musim zasmaaat hlaske od JOHNNYHO to je ten co psal predemnou....."""""Odvaha ti teda nechybí. Každej superhrdina nějak začínal""" chlapecku ty si vubec neodhadnul situaci...on uz davno skoncil..najdi si noveho superhrdinu.... nechci uz dal stracet cas na tomto blogu,jen me ze zidle zvedalo kdis sem videl videa toho saska ...komu se muj nazor neliby JDETE DO PRDELE NACO STE TO CETLY ""ICHTYLOVE"!!

    OdpovědětVymazat
  82. Posledni typan si to nezaslouzil. Ke vsemu prisel o drahej mobil. To by jsi ho polil i v zime? Ten posledni frajer co te kopnul je nejakej divnej, ja bych ti rozkopal xicht. Ale driv nebo pozdeji to nekdo udela stejne.
    Tezkej zivot superhrdiny = problem utikani se spekama.
    Hrdino :D

    OdpovědětVymazat
  83. Mily Vaclave. Od 1.7. 2010 byl tento zakaz zrusen a plati jen v metru a na zastresenych zastavkach (tj. jako tomu bylo pred uvedenim toho zakona v platnost). Takze sorry, najdi si jiny argument nez ze branis zakony.

    OdpovědětVymazat
  84. A mimochodem Vaclave, take kourim na zastavkach. Pravidelne na Vysocanske o vikendu dopoledne. Bude fajn kdyz se s kyblem zastavis, kazdy hrdina potrebuje sveho supervilliana a ja roli toho kdo Ti rozslape kamerku a brejlicky rad zastanu.

    OdpovědětVymazat
  85. Hele, Václave, proč s sebou vlastně taháš kýbl? Stříkací pistolí cigáro taky sejmeš. Máš to na víc použití, nemusíš u sebe tahat tolik vody a bude to vypadat efektivněji.

    OdpovědětVymazat
  86. No to je ale SuperBLB.
    Zákeřně a zezadu napadnout nic netušícího člověka který NIC nedělá (na nekryté části zastávky se kouřit může!) a pak zbaběle s psychotickým pochychtáváním utíkat. Zajímavé.
    Já taky nejsem lhostejný a věř, že bych udělal to co správně ten člověk na konci. Pokusil bych se tě zadržet.
    Co kdyby ten na koho zezadu zaútočíš měl srdeční vadu? A nebo to byl ten den opravdu hodně naštvanej rusák se zbraní?
    Mimochodem toho druhého bych ti opravdu a od srdce přál.

    OdpovědětVymazat
  87. Bravo, dlouho jsem se tak nepobavil. Těch keců, co ti přejou úrazy a rozbití ksichtu si nevšímej. To jsou jen štěkající psi co nekoušou.
    A propo chránit kuřáka se srdeční vadou nebo astmatika nekuřáka? Ten chalan, co tě podkop, si vybral holt kuřáka a ty toho astmatika. Občas se nedaří :)
    Přeju plno dalších akcí bez nehod.

    OdpovědětVymazat
  88. Zatímco video s "hovnem" bylo pouze nevhodné a infantilní (zejména to přiblblé chichotání a utíkání pryč), tohle už je skutečně jak se říká na "přesdržku" nebo pokutu; protože tady skutečně nikdo nic neporušuje.

    Každopádně ten poslední "frajírek" má můj respekt a doufám, že podobných lidí budeš potkávat víc a víc. Jsem sice nekuřák, ale radši přežiju ten jejich smrad, než abych souhlasil s napadáním lidí na ulici.

    OdpovědětVymazat
  89. Kdyz to tak delas v te Praze, budes to delat treba i na Morave? Hodilo by se.

    OdpovědětVymazat
  90. Kdo dnes čte toto svědectví, měl by se mnou as mou rodinou slavit, protože to začalo jako žert pro některé lidi a jiní říkali, že to není možné. Jmenuji se ČENĚK ELIÁŠ a jsem z Prahy, ale s manželkou jsem se přestěhoval do Chicaga. Jsem šťastně ženatý s dvěma dětmi a krásnou ženou. Něco hrozného se stalo mé rodině, když jsem přišel o práci a moje žena opustila dům, protože jsem se nemohla dobře starat o sebe a o rodinné potřeby. a mých dětí v daném okamžiku. Podařilo se mi devět let, žádná žena, která by mě podpořila, abych se dobře postarala o děti. Snažím se poslat zkušební zprávu své ženě, ale ona blokuje mě z rozhovoru s ní Snažím se mluvit se svým přítelem a její rodinní příslušníci, ale stále vím, že by mi mohl pomoci a já jsem byl podání žádosti později tolik společností, ale stále to udělal neříkej mi, dokud nepřišel věrný den, že nikdy nezapomenu v mém životě. Když jsem potkal starého přítele mého, kterému jsem vysvětlil všechny své potíže a řekl mi o skvělém muži, který mu pomohl získat dobrou práci v Coca cola společnost a on mi řekl, že jeho kouzlo kolečko, ale já jsem člověk, který nikdy nevěří v kouzlo kolečko, ale já jsem se rozhodl, že ho zkusit a Drigbinovia mě poučil a ukázal mi, co mám dělat v těchto sedmi dnech oběda kouzlo. Řídím se všemi pokyny a dělám to, co mě požádal, abych udělal dobře .Digbinovia se ujistěte, že všechno šlo dobře a moje žena mě znovu uvidí po nádherné práci Drigbonovia. Moje žena mi zavolala s neznámým číslem a omluvila se a řekla mi, že mi opravdu chybí a naše děti a moje žena se vracejí domů a po dvou dnech Společnost, které jsem podal dopis s oceněním, nyní jsem manažerem společnosti v USA. Doporučuji Vám, pokud máte nějaké problémy, pošlete zprávu na tento email: doctorigbinovia93@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2348144480786 a dostanete nejlepší výsledek. Vezměte věci za samozřejmost a bude to od vás. Přeji Vám to nejlepší.

    OdpovědětVymazat