neděle 16. října 2011

Kterak mě JXD polil vodou

Jiří X Doležal, známá tvář časopisu Reflex a taky příznivců marihuany, si se mnou domluvil schůzku, aby udělal rozhovor pro TV Metropol. Samozřejmě si neodpustil přijít s fórkem. Kostým kůrovce nechal tentokrát doma, ale vzal si na mě kýbl s vodou. Z kamery na helmě nebylo bohužel nic vidět, tak se mrkněte na video metropolu.


6 komentářů:

  1. řekl chlap, co líže svojí ženu při menstruaci......

    OdpovědětVymazat
  2. Adekvátně? Sorry, Václave, ale když ty poléváš lidi ze zadu a pak ještě utíkáš, tak podkopnout ti nohy je perfektně adekvátní.

    OdpovědětVymazat
  3. jo, vacsina ludi na youtube povazovalo za adekvatne zabit ho a teraz, ked z whois uz vedia, kto to je, tak sa moze urobit nejaky verejny lync, potahat ho za autom, omazat v hovnach, vykupat v moci...

    OdpovědětVymazat
  4. Nedar bych začal debatu na jiné téma ale z historického hlediska vidím jak se začala spravedlnost ředit, a dneska je tak slabá že zákon chrání hlavně zloděje. Dřív platilo oko za oko, stačilo někoho naštvat, ten vyburcoval davy a už ho soudili. A pokud ho neodsoudili tak ho aspoň zbičovali a to i když byl nevínný, aby uklidnili rozlícený dav. Neříkám že se máme k tomuhle vrátit, ale dneska je policie lidem pro smích, politici se perou jak děcka na pískovišti a vyhodit na hodinu je nemůže nikdo. Mají svoje koryto schválené volbami. Koho se dá dneska volit? jeden horší než druhý. Kdyby bylo koho na jejich místa dosadit, byl bych pro defenestraci.

    OdpovědětVymazat