středa 5. října 2011

Rozhovor pro novinky

Rozhovor je už i na youtube



článek tady

14 komentářů:

  1. Kámo měl by sis koupit http://alfatactical.cz/index.php?DAMASCUS_ELITE_ochranny_system_horni_casti_tela,_vel._M-L&detail=7893 ... vypadáš jak buzna...ale jinak ti fandim... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodne se vsim souhlasim :D taky se snazim zakracovat proti kurakum nebo proti tomu kdyz nekdo proste absolutne sere na veskera pravidla se slavama ... vsak je to jedno ne ? ... takze rozhodne palec nahoru a jen tak dal :)

    OdpovědětVymazat
  3. Až Tě jednou potkám a jen bys na mě šáhl, hned bych Ti tady tu rádoby kariéru přetrhl. Tady nestačí pěsti, soudy budou na mé straně.

    OdpovědětVymazat
  4. Možná bych ti dal superVáclave P. z Nuslí jednu radu, dej si pozor koho naštveš, protože zjistit kdo jsi a kde bydlíš mi trvalo jen pár sekund... :)))

    OdpovědětVymazat
  5. nekecejte a radši děte taky někoho zlejt :p

    OdpovědětVymazat
  6. Zakomplexovanej budeš asi ty. Toho kluka cos zlil a on stál evidentně mimo zastávku ... Tos ujel. A ten frajel co se ho zastal zakomplexovanej opravdu nebyl. Viděl magora, co leje jen tak vodu na lidi. Udělal bych to samý. Máme tady městskou policii, která má tohle vše v kompetenci. Ty si pro mě jen další idiot, co porušuje předpisy Howg

    OdpovědětVymazat
  7. Kuba: Ale policie, nepolicie. Dostane stovku pokutu a příště bude kouřit na zastávce zase?

    A navíc myslím, že reakce byla přemrštěná. Kdyby mě někdo polil vodou, tak bych taky nadával, to je jasný. Ale proboha, je to voda! Pršelo na někoho z vás někdy? To je taky jen voda.

    OdpovědětVymazat
  8. http://tv.repubblica.it/mondo/padroni-di-cani-maleducati-c-e-il-supereroe-mascherato/77671/76062 už o tobě píšou i v zahraničí :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. La questione del secchio d'acqua non mi è chiara, ma se la butti in testa a chiunque solo per ridere, prega di non buttarla sulla testa mia !

    OdpovědětVymazat
  10. Ty kokote, víš že na zastávkách už je asi rok znovu legální kouřit? Takže nevim, o co se snažíš. Nemáš koule na to zakročit proti opravdu nelegálnim věcem. Vylepit plakáty, hodit na někoho kýbl z vodou, rozmáznout po někom hovno.... to jsem uměla v dětství, to totiž dělaj děti. To umí každej. To neni žádný zachraňování Prahy. Když už chceš bejt super václav a nechceš bejt trapnej, tak se takhle nechovej k lidem, co nedělaj nic protizákonnýho. Já bych ti vrazila asi do držky, kdybys mě polil vodou za něco, čim neporušuju zákon. V Praze je milion zlodějů, feťáků, ale ty budeš trestat nevinný lidi a hrát si na Supermana. to je NESKUTEČNÝ!

    OdpovědětVymazat
  11. Seznamte se se SuperVáclavem:

    http://www.youtube.com/watch?v=ZXXfcTb_vGA

    OdpovědětVymazat
  12. Chtěl bych upřímně vědět, jakej je rozdíl mezi pitomým pejskařem, co neumí po sobě uklízet a mezi pošahancem, co běhá po ulici a leje po lidech kýble vody. Vidím prostě stejnej xindl...

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.kurakovaplice.cz/koureni_cigaret/zajimavosti-a-statistiky/statistiky-novinky-studie-a-clanky/172-koureni-na-zastavkach-od-17-2010-a-protikuracky-zakon.html nejdřív se nauč zákony .. kouření na zastávkách už dávno neni trestný !

    OdpovědětVymazat