pondělí 3. října 2011

Rekapitulace

Noha se pomalu dostává zpátky do formy, tak jsem toho volna využil k tomu abych pročetl vaše komentáře na blogu, streamu i youtube a taky maily. Zarazilo mě kolik toho je.

Na jednu stranu mě spoustu z vás chválí a vyjadřuje mi podporu na druhou ale je taky spousta hlasů, že jsem jenom hlupák co se chce zviditelnit, ale nic vlastně neřeší.

Chci hlavně zviditelnit tu bezohlednost, co je všude kolem nás. Jak jinak se dá člověk přinutit k tomu, aby o sobě začal přemejšlet? Když si sám sebe představí ve vyhrocený situaci.

Mám za sebou první akce a samozřejmě si z toho beru nějaký ponaučení. Spoustě z vás vadí, že vždycky zbaběle utíkám. To rozhodně nechci. Akorát mi to v tu chvíli přišlo lepší. Asi se to dá udělat i jinak a příště to taky zkusim. Chtěl bych totiž, aby si to každý vzal k srdci a zamyslel se nad svým chováním.

Rád bych příště předešel podobnejm konfliktům jako se mi stal teď naposledy. Myslim, že hrubá síla proti troše vody je dost neadekvátní. Je pěkný, že ten kluk měl odvahu něco řešit a postavit se za někoho jinýho, ale jeho napadení bylo trochu moc.

45 komentářů:

  1. napadení? běžel jsi po frekventované ulici a škobrtl o jeho nohu, co je to za napadení? ještě by ses mu měl omluvit, že jsi ho nakopl...

    OdpovědětVymazat
  2. Psal sem to vedle tak to opakuji, třeba si toho všimneš.

    Sem nekuřák a po svém psovi si uklízím, nicméně tvé jednání neschvaluji. Jestli chceš něco měnit a bojovat za své ideály, měl by ses podle toho chovat. Respektive ty tvé akce by se daly udělat stylem: upozorníš na daný problém, ale zároveň i neklesneš pod úroveň kuřáků na zastávkách, bezohledných majitelů psů atp. Dalo by se na to upozornit třeba vtipně a určitě by si pak sehnal víc příznivců, včetně mě. Jenže naběhnout někam, připlácnout na někoho psí exkrement, či polít někoho vodou a pak rychle utíkat pryč a smát se při tom jako utečenec Jedličkova ústavu... Nezlob se na mě, ale ty tvé videa na mě spíš působí dojem jako by sis musel něco dokazovat, respektive na mě působí dojmem pubertálního blba, kterej nebojuje za ideály, ale jen pro své pobavení a pro svou slávu i když pochybnou.
    Byl bych rád kdyby sis z mé reakce něco odnesl a příště se nad dalším činem zamyslel a udělal ho s nadhledem a ne uboze i když asi chci moc.

    ----
    A naopak tomu klukovi by si měl potřást rukou. On je přeci ten za které ty bojuješ ne? Minimálně ten poslední kuřák nic špatného nedělal a na zastávce nekouřil

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. xD neadekvátní chování máš jen ty, kde si to kdy viděl, aby někdo polil někoho jen tak bez důvodu? Jsi poněkud mimo mísu, v zákonech se nevyznáš, kopeš do lidí podle komentu Ibuprofena, políváš je vodou a tím ničíš majetek druhým, mazeš pssí výkali aniž by jsi natočil, že opravdu onen exkrement byl psa, kterého pán vedl.. Jsi tlustý bastard, měl by jsi se smažit v pekle !! KOMUNISTO A NETVORE !!!! xD zamysli se nad svým chováním neni TI přeci 10 !!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem zvědav, kdy si troufneš na cikánské pasáky nebo černochy, prodávající drogy na Václaváku. To by sis nadělal do kalhot, ty hrdino,co? :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. No ty si kus pitomce. Zkusit na mě nějaký z těch tvých nesmyslů, tak místo domu pojedeš do nemocnice, protože by si po svých nedošel magore. A nauč se zákony.

    OdpovědětVymazat
  8. Na negativní komentáře se vykašli, bude jich spousta :-D Hlavně toč :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nerozumim lidem jako jsi ty. Plníš si svoje klukovský sny, očemž už jenom vypovídá tvůj trapnej blog. Hraješ si na rádoby superhrdinu, chceš aby tě lidé uznávali a přitom jenom porušuješ zákon. Hlavně po vykonání svých hrdinských činů zbaběle utečeš a chechtáš se jak 12 letej pubert'ák co právě poprvé porušil zákon tím, že si dal svoje první cigáro. Uvědom si, že ty nejsi zákon, tak si nehraj na jedinýho spravedlivýho, na to tu nejsi. Při napadení svých obětí jsi vůbec nebyl podle zákona, na který určitě velice svědomitě dbáš podle svých ideálů, vůbec v právu. A za druhé by tě mohli zažalovat za zveřejnovádí videozáznamu. Tak si to v tom tvém mozečku srovnej, prosím a neblbni, z toho už bys mohl vyrůst....
    P.S: Máš fakt trapnej skafandr nebo co to...

    OdpovědětVymazat
  10. Peťas už jen podle tvého NickName soudím že 10 je tobě a v tom případě ani nevíš co to byl komunismus tak prosím tě nepoužívej tyto slova pokud nevíš o co jde. A pro ostatní jak už jsem říkal v jiných komentech On aspoň něco dělá kdežto vy sedíte jen za klávesnicí a podřizujete se většině. Kdybych moh tak se taky postavím proti porušování zákonů i když možná trochu jinak spíš bych se přiklonil ke způsobu který tu již vyslovil Ondras a i.b.u.p.r.o.f.e.n ty jse di raději zakopat pokud si prohlédneš pořádně ty záběry tak to nebylo škobrtnutí o jeho nohu ale úmyslné napadení a poškození na zdraví (zraněné koleno) ano postavil se za druhého a to je čin hodný spravedlivého člověka ale toto užití síly bylo velmi nevhodné. No nic prostě souhlsím se SV ale doporučoval bych příští akce lépe promyslet ať nepřijdeme o revolucionáře který, možná pomůže Čr ze společenských problémů

    OdpovědětVymazat
  11. Nechápu, kde bereš odvahu na to, abys ze sebe udělal naprostýho idiota, natočil si to a ještě o tom psal blog.. Já osobně po svém psovi uklízím a když si chci zapálit tak odejdu ze zastávky, ale být na místě kohokoliv z těch lidí, tak si dám tu práci, doženu tě a dám ti těch pár šlupek, který si zasloužíš. Třeba by se ti potom rozsvítilo. Píšeš tu, že bojuješ proti lhostejnosti a pokrytectví, ale ty nebojuješ, zdrháš jak prase před porážkou, tak příště až zas někoho poliješ, tak zkus zůstat na místě a bojovat ty superhrdino, schválně jestli se pak budeš tak přiblbě smát.

    OdpovědětVymazat
  12. Filip:
    1) je lepší nic nedělat, než dělat to co dělá supervládce. Kdyby se tak choval každej, určitě by si to nechtěl. souvisí to s druhým bodem
    2) ani na jednom videu nikdo nic neporušoval. Na zastávce (bohužel) kouřit kuřáci smí, nesmí kouřit v přístřeškách. Pokud se to supervládcovi nelíbí, má obviňovat lidi, kteří danou novelu připravily.
    3) chceš říct, že si kdekdo může někam přijít a rozmatlat o někoho hovno, nebo ho polejt vodou a když se ho druhej zastane, tak zákon porušuje ten kdo se ho zastal a nikolic útočník, tedy v tomto případě supervládce? A neříká se poškození na zdraví, ale ublížení na zdraví.

    OdpovědětVymazat
  13. Na rozdíl od vás alespoň něco dělá.
    Vy jste ty idioti.
    Sorry, ale psát negativní sračky umí každý debil, ale kdyby mělo dojít na činy tak nikdo z vás nic neudělá, maximálně počká až vše skončí a pak bude mít zase debilní poznámky.
    Myslím, že už jenom to že vzal kbelík vody a šel někoho polít vyžaduje dost odvahy a jsem si jistý, že VY INTERNETOVÝ HRDINOVÉ byste se posrali strachy dřív než by se kbelík naplnil vodou.

    OdpovědětVymazat
  14. 2 Filip: Ty by ses měl taky probrat.. Že toto užití síly bylo velmi nevhodné? A polít někoho vodou nebo mu na záda rozmazat hovno ti přijde vhodné? Přemýšlej, kdyby byli někde okolo policisté, myslíš, že by šli pro někoho, kdo si za zastávkou dá cígo, nebo pro magora co v dětském obleku běhá po Andělu a lije po lidech vodu... Rovnou do Bohnic by ho vezli. Já bych se na místě toho člověka zachoval úplně stejně, možná bych mu ještě něco i přidal... Já nevím, ale jestli si ten člověk myslí, že tímhle něco změní, pak silně pochybuji o jeho mentálním zdraví.

    OdpovědětVymazat
  15. Ne, my ostatní máme mozek a vžijem se do role napadeného a rázem nás ty klukovinky přejdou a naštěstí je těhlech lidí většina. A věř, že já bych něco udělal. Zachoval bych se stejně jako kluk na tom posledním videu, jak ho sejmul, jen bych měl lepší slovník.

    OdpovědětVymazat
  16. Vaclave ja te potkat a ty neco takovyho udelat, tak te serezu jako hada ze se z toho tejden neproberes, aby sis to pamatoval....prober se prosim te, na co si to hrajes ?

    OdpovědětVymazat
  17. 2 Jimmy: Hah, tak ty jsi to trefil. Má velkou odvahu, podívej se jaké typy si vybírá, samí 18-25 týpci, kteří nic nečekají, protože nic nezákonného nedělají. Polít stokilovou horu svalů by si nedovolil. To samé ta akce s hovnem. Rozmazat hovno někomu kdo si vede rottweilera by si asi rozmyslel. Nejdřív si to srovnej v hlavě a pak tu piš velký názory. Člověk se zdravým rozumem by se tohohle idiota nezastal.

    OdpovědětVymazat
  18. Aaaa, tak koukám, že tu máme nějaký nový virál... ;o)

    OdpovědětVymazat
  19. successful troll is successful

    OdpovědětVymazat
  20. Když chceš bojovat proti špatným věcem, tak proč nebojuješ proti skutečným špatným věcem .. jseš už jako ten policajt, kterej někoho pokutuje za červenou na přechodu... ale lidi v noci v parku jsou i nadále přepadáváni... jestli chceš bejt hrdina, zabývej se skutečnými zločiny :-D

    OdpovědětVymazat
  21. SuperVáclave, super! :-)

    Jsem nekurak a psa nenechavam vsude srat. Ale serou me prave bezohledni kuraci a vsichni ti pejskari, kterym je jedno, co po jejich psovi zustane. To povazuji za hnusnou bezohlednou aroganci a agresivitu. Takze kdyz si kus toho hovna i oni prinesou domu, jen dobre.

    SuperVaclave, prijimas nejaky lidi do zastupu blanickych rytiru? Kazdopadne te chci v pristich volbach volit !!! :-)

    JInak dvě technice poznamky:
    1/ kdyz si otevreme tento tvuj web, spusti se vzdy ten film z gloria.tv a trochu to rusi a hlavne zpocatku clovek nevi o co go...
    2/ nechces si dat kameru i zezadu helmy, to aby pak filmecek byl zajimavejsi... Trebas by bylo dobre pozorovat toho cokla a jeho panicka, jak te honej

    OdpovědětVymazat
  22. Václave ty dostaneš brzy po držce. Jen počkej až tě v tom tvém oblečku potká někdo, kdo s tebou nesouhlasí. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Drahý Václave,

    škoda že ve svém boji nepoužíváš jedno zlaté pravidlo "kdo chce zákona dbát, musí zákon znát". Tvá poslední kuřácká oběť byla nadevší pochybnost mimo všech hranic zastávky a tudíž se jednalo o obyčejného chodce, který si prohlížel výlohu. Na něj jsi spáchal zcela jasný útok se zjevným úmyslem fyzického či psychyckého poškození.

    Tímto svým činem jsi mi jasně dokázal, že ti je zákon zcela lhostejný a ještě se tím všude pokrytecky chlubíš.

    No já nevím, ale nepíšeš v úvodu, že právě proti lhostejnosti a pokrytectví bojuješ? Ještě než tento můj příspěvek smažeš, tak se nad ním snad i zamyslíš, už jen kvůli tomu, že ti ho píše silný a celoživotní kuřák, který nemá rád kuřáky, kteří si bez problénu zapáli třeba v čekárně plné dětí. Proti takovým kuřákům jsem vždy zasahoval a vždy zasahovat budu, ale nikdy nebudu útočit na někoho, kdo nic neudělal, tak jako ty.

    OdpovědětVymazat
  24. SuperVaclave, mas moje sympatie. Mnoho z nas taketo veci stvu, ludia porusuju zakony & dobre mravy a este su arogantni ked ich clovek na to upozorni. Beriem to tak - ak ako fajciar budem vediet, ze pri huleni na zastavke mozem dostat sprsku vedrom vody, premyslim si to. Je ale smutne, ze tvoju pracu nerobi policia. Vydrz a nenechaj sa odradit !!

    OdpovědětVymazat
  25. Na negativní komentáře se vykašli, postujou je lidi ,kterejm často ani nebylo 20 - všichni víme kolik rozume jsme v tom věku měli a že názory se časem měněji jako na houpačce... Ten kluk možná na zastávce nebyl, ale protikuřáckej zákon má chránit lidi proti pasivnímu kouření a jestiže vedle stojí 50 lidí a čekaj na tramvaj tak to samo sebou vdechujou... Je to jednoduché - složité to dělají jen lidé, kteří si úzkoprse vykládaji zákony... Ten kluk tě asi podkopl protože se vži do situace, že by to mohl být klidně on, koho jsi polil - v ten okamžik nedovedl rozlišit realitu. Za to se na něj nezlob, právě tyhle lidi by se měli probudit...

    OdpovědětVymazat
  26. To co děláš je na jednu stranu zábava a možná pro někoho ponaučení, na druhou stranu si představ, že by někdo něco takového udělal tobě. Proti něčemu bojovat je fajn, ale myslim si, že to jde vždycky s rozumem. Ačkoli v téhle banánové republice to tak moc nevypadá :) Já jsem nekuřák, mám maturitu a po svém psovi uklízím pokaždé a svědomitě. Čímž jsem chtěl jenom nastínit, že už jsem snad nějaký ten rozum stihl pobrat. Nicméně to co děláš mi nepřijde fér a už vůbec mi nepřijde hrdinské hned utíkat. Chápu že napadený asi v tu chvíli nebude mít chladnou hlavu, aby mu to všechno došlo, ale stejně... Proč zbaběle utíkat? Chceš něco změnit, konáš dost radikální činy a pak utečeš. Proč těm lidem nevysvětlíš co chceš a proč to děláš? Třeba na té zastávce by se tě možná někdo zastal, z těch řad čekajících nekuřáků.

    Souhlas s: vobeko, Akea72

    OdpovědětVymazat
  27. no možná by bylo lepší neutíkat, když přece jen člověk utíká, dává tím najevo, že ten druhý má navrch. Možná když tam klidně počkáš enbo klidně odejdeš, bude se cejtit zahanbenej, že udělal (ten kuřák) něco co neměl a nebude tě honit, ale kdo ví, já v té situaci nebyl, každopádně zkoušej dál :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jak co neměl? Znovu opakuji, že ten kuřák se protiprávně nijak nechoval. Bohužel kouření na zastávkách už je zase povoleno, krom přístřešků, jenže za to by měl tenhle hrdina trestat naše zákonodárce, kteří to zase změnili a policisty, kteří to dříve neřešili a ne ne někoho, kdo nic neporušuje. A pro tebe napíšu: sem nekuřák, po psovi uklízím a mám maturitu, takže už mám zjevně taky trochu rozumu.

    OdpovědětVymazat
  29. Jenže na zákonodárce se nesmíš spoléhat, změna musí přijít od lidí a né od "zákonodárců"... Zdurazňuju, že zákonodárci jsou ti na které 98% populace všude na světě nadává:) tak koho poslouchat - tyhle šašky, nebo vlastní svědomí? Ten kuřák jen otravuje kouřem spoustu dalších lidí, dejme tomu že se václav naštval stejně jako se naštval ten kluk co mu podkopl nohu... Prostě jako každá jiná diskuze to skončí u toho, že by kuřáci měli být ohleduplnější...

    OdpovědětVymazat
  30. Píše vás už hrozně moc. Nezvládnu na všechny komentáře odpovědět ale všechny je čtu beru si je k srdci. Díky za názory i za ty negativní. Mazat nic nebudu, nejsem přece žádnej cenzor. Je dobrý, že se o tom bavíte a přemejšlíte nad tim. Konečně se něco děje. Vždycky je dobrý vyvolat diskuzi ve společnosti na nějaký téma!

    OdpovědětVymazat
  31. Jak už tady někdo psal, na negativní komentáře se vykašli a toč dál. S tím pejskařem to bylo správné a nic bych neměnil! Každý, kdo má psa, tak by to po něm měl uklidit! Není možný, aby se všude válely výkaly, když na to zdarma mají ty pytlíky a můžou to vyhodit! S těma kuřákama už to bylo trochu nepřiměřený. Na konci ten týpek byl od zastávky opravdu daleko a nic špatnýho neudělal. Já osobně bych mu to cigáro vzal z huby a hodil bych ho do toho kýble s vodou. Fakt můžeš někomu rozbít mobil, mp3 a podobně. Ale jinak máš mojí plnou podporu a dlouho jsem se takhle nenasmál. Když to nebude vtipné, tak ty videa ztráci jakoukoli hodnotu a nad tím by se tady měli ti chytrolíni zamyslet.

    OdpovědětVymazat
  32. SuperVáclav: Spíš se ty zamysli nad sebou. Pokud to děláš pouze pro své zviditelnění, tak tvé chování zcela chápu, pokud však chceš skutečně na něco upozorňovat, tak si nejprve nastuduj zákony a zkus své performace nedělat tak zbabělým způsobem.

    OdpovědětVymazat
  33. tak buď je to sázka, vtip, nějaká forma reklamy, nebo to fakt myslíš vážně. Každopádně je to sympatický. řek bych, že ti fandím, ale to bych pak jako fanda musel jezdit na tvý zápasy, a nato bohužel nemam čas, tak ti jenom budu držet palce;)

    OdpovědětVymazat
  34. Vaclave jaktože máš naražený koleno. Podle fotek vidím, že chránič kolen je součást tvého kostýmu.

    OdpovědětVymazat
  35. No, co k tomu dodat? Seš dement, nesereš mě, ale až Ti někdo dá opravdu pořádně po tlamě, ta Tě litovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  36. Ani ten, kdo touží po dodržování lidské slušnosti (záměrně nepíšu zákonů, protože ty mohou být špatné) natolik intenzivně, že se rozhodně pro aktivismus, nestojí nad lidskou slušností, stejně jako například policie nebo soudci nestojí nad zákonem (bohužel nad ním díky své imunitě stojí poslanci, což mi připadá hodně nechutné). Každý může za slušnost bojovat příkladem vlastního života a to úplně stačí. Chovat se podle kategorického imperativu - tak, aby mé chování mohlo být obecným zákonem. Tobě by se jistě nelíbilo, kdyby po tobě mazal hovno, tvé chování tudíž nemůže být obecným zákonem a chováš se jako hulvát.

    OdpovědětVymazat
  37. Toč dál, jen si dej pozor aby potrestaní skutečně byli vždy viníci. BTW. - dost se uvádí že je zakázáno kouřit pouze na uzavřených zastávkách - já jsem našel tento text který dokládá že na nástupištích také ..Zákaz kouření
    § 8
    (1) Zakazuje se kouřit
    a) na veřejných místech, kterými jsou uzavřené prostory přístupné veřejnosti, prostředky veřejné
    dopravy, veřejně přístupné prostory budov související s veřejnou dopravou, nástupiště, přístřešky
    a čekárny veřejné silniční a drážní dopravy a městské hromadné dopravy, s výjimkou stavebně
    oddělených prostor ke kouření vyhrazených a při pobytu osob trvale větraných do prostor mimo
    budovu..

    OdpovědětVymazat
  38. Nazdárek, plně podporuju tvé akce, až na to, že ten týpek na Andělu nestál na zastávce, ale jinak s tím hovnem paráda. Doufám, že se ti noha zhojí dobře. Jediné věci lituju, že jsem tě neviděl nikdy naživo, ale chtěl bych :-) ten chlápek co tě srazil si jen potřeboval nahonit koule, aby byl king, známe. Budu dále jukat na tvá videjka, říkat "to bych změnil, to se mi nelíbí a to taky ne.." umí každej, ale dělat s tím něco, to umíš snad jen ty :-) palec nahoru ;-)

    OdpovědětVymazat
  39. Nedej se odradit. Zažil jsem něco podobného nedávno na poště, kdy se týpek, který absolutně nemohl vědět o co jde, vmíchal do jedné situace a paradoxně ( a dost agresivně ) se zastával viníka té situace, místo aby chránil poškozeného.
    Kdyby to nebylo k pláči mohlo to být k smíchu. Každopádně to dokazuje jaké je v lidech obrovské množství agresivity a zároveň hlupáctví. Taky mě to štve...

    OdpovědětVymazat
  40. Já ti fandím. Tady někomu přijde nenormální rozmazat jeho hovno po zádech, ale když já šlápnu do cizího hovna a ještě si ho nevědomky donesu do auta a pak v tom smradu musím ujet pár kilometrů a pak to auto celý vypucovat, to je jako normální, néé ? Pokud se nestane něco tak radikálního, jako dělá Václav, tak nikdo nebude mít respekt. Jak vidno, domluvy a psané zákony a vyhlášky nestačí. A kuřáci sice kouřili mimo zastávku, ale klepali popel kolem sebe a zajímalo by mě, jestli na ten vajgl šli hledat popelnici. Asi taky ne. Můj soused v paneláku hulí z okna, popel a vajgly hází z okna, jde po chodbě a klepe popel na schody a vajgly hází do kytek na chodbě nebo do cizích bot. Paráda. Takže teď půjdu, vyptám si někde v hospodě pytel vajglů a popela, zazvoním a vysypu mu to v předsíni. On na mě zavolá policajty a já za to dostanu ještě pokutu.... Václave jsi BOREC, já ti fandím, a všichni se zamyslete nad svým chováním. Zlepšit se může každý a ohleduplnost jaksi v naší společnosti vymizela.

    OdpovědětVymazat
  41. Mě by zajimalo tech par lidi,co tu píší o tom,že by na to měl upozornit i jinak.Ale jak toho chcete docílit?Kdyz deš na fízly tak ty tě v tutom .. státě pošlou do prdele a navíc s těma hovnama mi to příde adekvátní,páč když ho vyšlápnes tak si taky musís umýt boty tak ať si oni za to umejou aspon ty mikyny.Jen tak dál Václave a ser Pražáky dál !

    OdpovědětVymazat
  42. Hmm...tak to je smutné, tady je prostě vidět ubohost některých lidí, co se bojí, mají hubu plnou řečí a nic neudělaj. fakt sorry ale za kompem umí bejt hrdina každej, ale nikdo by tohle na ulici neudělal...jste jen sraby, bojíte se korupce, bojíte se těch idiotů nad váma, jste na nesprávné straně, ale každý svého štěstí strůjce že? :-) SuperVáclav je jeden z mála lidí, co má odvahu a nebojí se něco dělat, kdežto každý z vás ubožáků co sedí u kompu a jsou chytrý jak radio a myslí si že to co se tu děje je správné, fajn..myslete si to, žijste v domění že je to správé, ale s prominutim neserte se do lidí, co něco dělaj a nejsou tak slabomyslní jako vy ;-) děkuju

    OdpovědětVymazat
  43. Držím Ti palce, Václave. Ne, že bych s Tvým chováním bezvýhradně souhlasil, ale určitě to mnoha lidem otevře oči a o to jde především.

    OdpovědětVymazat
  44. Myslím, že Ondras to hned na začátku vystihl dokonale. Nápad zajímavý (i když ne originální), ale realizace tragická..

    Pokud to je skutečně součást nějakého virálu, tak začínám mít dojem, že to nebude zrovna moc dobrá firma. Zatím to spíš připomíná nápady školáků.

    OdpovědětVymazat