neděle 30. října 2011

Přišla ta chvíle, abyste poznali pozadí mého projektu!



Před měsícem jsem byl nikdo. Teď jsem SuperVáclav a všichni mě znáte. Sledovali jste videa mých akcí, četli příspěvky tady na blogu, komentovali statusy na facebooku a komunikovali se mnou na Twitteru.

Snažil jsem se vyvolat diskuzi ve společnosti, inspirovat vás a poukázat tak na jeden zásadní fakt. Každý dokáže během velmi krátké doby neskutečně moc. Každý si může velmi rychle plnit sny a plány, pokud opravdu věří v jejich realizaci a využívá k tomu ty správné nástroje. Každý teď může být na internetu originální.

Stačí odvaha, internet a Superstránka.

Právě Superstránka na .CZ doméně zastřešila veškeré moje internetové aktivity. Díky ní jsem byl lépe dohledatelný a měl jsem všechny informace a výstupy pohromadě na jednom místě. A výsledek? Vidíte sami.

Internetové stránky už dávno nepatří jen velkým firmám nebo IT odborníkům. Každý, kdo má zájem být na internetu vidět, má teď možnost. Stačí propojit své internetové profily a zastřešit je jednou jednoduchou stránkou - Superstránkou na .CZ doméně.

Kde můj příběh končí, váš začíná. Nebojte se internetu, využijte jeho potenciál. Stejně jako pomohl mně, pomůže i živnostníkům, obchodníkům, sběratelům, amatérským sportovcům, nebo zkrátka komukoliv, kdo chce být na internetu vidět a předávat svá sdělení dalším.

Teď už je to jen na vás.
Ukažte se na Superstránce!

SuperVáclav

PS: Od 1. listopadu můžete podpory společnosti ACTIVE 24, která za produktem Superstránka stojí, využít i vy. Stačí přihlásit svůj projekt do grantu Ukaž se. Vítěz, vyhlášený 29. února, 2012 získá podporu v hodnotě 100 000 Kč.

14 komentářů:

  1. OMG TO SI DELAS PYCU SUPERVACLAVE?
    a to je jako cely?? tim konci celej slavnej supervaclav???

    a ja myslel ze tu mame opravdovyho superhrdinu

    :FACEPALM JAX SVIN:

    OdpovědětVymazat
  2. Když ti lidé nadávali tak mi jich bylo líto, myslel jsem že máš nějaký rozumný cíl ale myslíš na to stejný jako všichni ostatní, NA PRACHY. Tohle je opravdu trapný konec, na takovouhle reklamu, trapnou reklamu, všichni brzy zapomenou.

    OdpovědětVymazat
  3. http://vicepenez.net/essens-nova-prilezitost-pro-prijem/

    OdpovědětVymazat
  4. Věřil jsem a stále věřím, že existují lidé, kteří jsou ochotni svůj čas a vtip investovat do budování slušnější lidské společnosti. Tady jsem se bohužel sekl. Díky Vám bude zase o kus těžší uvěřit, že za vším nejsou prachy.
    Docela by mě zajímalo, zda se té služby prodá tolik, aby to za to stálo. Vzhledem k tomu, že nejde o nic převratného, tak o tom pochybuji.

    OdpovědětVymazat
  5. U videa s hovnama jsem tomu věřil, u videa s vodou jsem tomu věřil. Ale následujícím jsem pak už nevěřil :D Dobře já. Kéž by ddos na vás udeřil! :P

    OdpovědětVymazat
  6. Akaji: SuperVáclav končí, teď je to na vás, abyste ukázali, že na internetu můžete něco dokázat. Myslim, že jsem to ukázal víc než jasně, ne? ;)

    Sandokan: Ale já přece mám jasný cíl. Ukázal jsem vám, že se dá na internetu jednoduše zviditelnit, když to člověk chce. Byl to projekt, který měl inspirovat. Někdo si z toho odnese to, že má nad svým chováním přemýšlet, někdo jiný se zase bude chtít na netu blýsknout. Je to každého volba. Ale rozhodně tu nešlo jenom o prachy. Na to tady jsou jiní "odborníci"

    Jirka: Já tomu taky věřím. A myslím, že se jsem i něco dokázal. Teď už to je jenom na vás, co si z toho odnesete. Active 24 vypsala grant pro nového "internetového hrdinu", tak to můžete zkusit. Když člověk opravdu něco chce, tak to dokáže. Stačí se toho nebát. ;)

    anus: Já tomu věřím pořád. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kdybych to měl nějak shrnout, tak si myslím, že ten, kdo si celou dobu myslel, že za tím nic není, je hlupák a ti, kdo tušili, že za tím bude nějaká reklama, se přece nemůžou divit, že se to po měsíci odhalilo. Mě jen štve, že už neuvidím další videa se SuperVáclavem, ale pouze desítky více či méně trapných pokusů o napodobení toho, co už tady jednou bylo.

    Mimochodem, nikde jsem na to nenarazil, takže to asi skutečně nejde. Je škoda, že superstránka nefunguje i jako blog. To znamená, že tam nejdou vkládat jednotlivé články. Určitě by pak o ni mělo zájem více uživatelů.

    OdpovědětVymazat
  8. Superstránku budu od teď bojkotovat, je mi z ní stejně blbě jako z Tebe SuperVáclave.

    OdpovědětVymazat
  9. Je to tak, díky virálům je už dost těžký něčemu věřit. Stejně jako díky billboardům, reklamě apod. jsou lidi čím dál víc zatvrzelejší. A díky projektu "SuperVáclav" budou lidi zase o trochu nepřístupnější.

    OdpovědětVymazat
  10. taky bych se rád zviditelnil kdyby mi kryla hlavu banda právníků ze superstránky za ty tvoje činy. jen bych někoho polil tak bych seděl za výtržnictví. hnus, hnus. to neni motivace ale demotivace.
    at žije manipulování s lidma, přes 30.000 lidí vám to žralo a jaký ted jsou? nahraný a nas*aný.

    OdpovědětVymazat
  11. SuperVáclave být tebou, už se raději k ničemu nevyjadřuji. Ta tvoje slavná SuperStránka ti vůbec nepomohla. Všechno je to o Facebooku a YouTubu. Tvá oficiální stránka je pěkně naprd, fungovala pouze jako rozcestník.

    A ano, něco si dokázal. Napáchal jsi víc škody než užitku. Teď budou lidi ještě více nepřístupní, za vším budou hledat reklamu, protože tuhle společnost ovládají peníze a mamon. Ukázal jsi, že zadarmo ani kuře nehrabe. Nelišíš se nijak od politiků a všech pochybných existencí. Kážeš vodu a piješ víno. Ukázal jsi, že nemáme věřit ani těm rádoby dobrým pokusům něco změnit, protože za vším je komerce a peníze, ne dobrý úmysl.

    OdpovědětVymazat
  12. No úmysl se zdál být dobrý a věřím, že to dotyčný (jakákoli je jeho identita) myslel upřímě, ale ta reklama to trochu dost kazí. Nicméně je pravda, že když chceme změnit společnost, musíme změnit především sebe(své myšlení) a né čekat, že to za nás někdo udělá... Takže i tak tohle může být pozitivní impulz pro lidi, že musejí začít u sebe (ale jen pro ty co jsou připravení)

    OdpovědětVymazat