středa 5. října 2011

Jak jsem blokoval pražskou magistrálu

Vyrazil jsem dneska říct řidičům že by nám všem bylo líp, kdyby zkusili jít do práce pěšky nebo jeli třeba na kole. V drtivý většině případů to auto vůbec nepotřebujou, ale jsou akorát líný používat MHD. Nebo jim to jednodudše přijde pod jejich úroveň. Pak nemá být Praha pořád tak zasekaná, když každý sedí v autě sám a navíc ani nic nepřeváží (teda kromě počítače a možná svačiny). K ovzduší se ani vyjadřovat nemusim.



První se mi podařil a chvíli to i stálo, ale pak jsem to musel sbalit kvůli policajtům. Ale byli rozumný a smáli se. Ten druhý se mi ale roztrhnul. Velká škoda. Každopádně i tak jsem spokojenej.

MHD VÁM SMRDÍ? VY SMRDÍTE NÁM
MUSÍTE JEZDIT AUTEM KAŽDÝ DEN?

Co vy? Taky jezdíte každý den do práce autem úplně zbytečně?

30 komentářů:

  1. Václave, fandím Vám. Kdo tuhle formu kritizuje, by si měl uvědomit, že cokoliv méně kontroverzního, nebo bulvárního by nezískalo takovouhle pozornost. Všichni jsme otupělí a přesyceni informacemi. Teprve hovno rozmazané na košili, nebo kýbl na hlavě od člověka co vypadá jak pošuk nás zaujme. Ostatně za pár dní vidělo každé to video kolem 100 000 lidí (Stream + YouTube). Akcí zaměřených proti psím výkalům bylo bezpočet a nikdo si jich nevšiml.
    Tedy, je to bláznivé, někdy možná nekorektní, ale rozhodně nezapadnete. Přeji Vám, abyste nedostal přes pusu. Bavíte mě.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jezdím mastnou tyčí od doby, co jsem se nastěhovala do Prahy. Nevlastním ŘP a zrovna v Praze mi to přijde zbytečné, páč se MHD dostanu tam, kam potřebuju. A navíc měsíčně projezdím pětikilo ^^

    OdpovědětVymazat
  3. No paráda, zrovna tady ti fandím, nic násilného, kdybych neviděl i ty ostatní videa, tak ti budu fandit celkově.

    OdpovědětVymazat
  4. Ondreas: Kdyby nebyla ta ostatní videa, nikdo by o Václavovi nic nevěděl. Ani Ty ne.

    OdpovědětVymazat
  5. To si jenom myslíš. On už stačí fakt, že pobíhá v tomhle apartním oblečku... Bez něj by o něm nikdo nevěděl. Navíc na minulejch videích se zachoval fakt blbě, tady to bylo dobré, jen škoda, že mu to celé nevyšlo.
    Vadí mi kuřáci, vadí mi pejskaři, ale to jak se zachoval, je opravdu hnus. Ale teď už si snad bude dávat pozor, když je známá jeho adresa :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jinak bohužel mi to celé příjde jako reklamní kampaň.

    OdpovědětVymazat
  7. Super fandím ti SV :) Ty videa kde to schytali kuřáci 10m od nástupiště jsou taky OK, když se kácí les, lítaj třísky :) Na podobný akce nemám nervy ale už kolikrát jsem měl chuť kuřákům na zastávce vynadat.. teď už to budu realizovat.

    OdpovědětVymazat
  8. Reklamní kampaň na co? Na Möbelix?

    Protože ten má v logu taky supermana.

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle bylo super, jako ty SUPERVÁCLAVE. Jenom škoda že se ti ten plakát pak roztrhnul.
    Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  10. Prací prášek :D viz jeho web.
    Ne vem si tu akci na youtube. Nějakej blbec radil jak zrychlit internet, radil motat kolem kabelu alobal a další blbosti. Taky to bylo zezačátku jako domácí video a nakonec se z toho vyklubala reklama na O2. Tak aby tady to nebylo podobné. Bohužel reklamní kampaně v dnešní době zasahují až moc daleko. No třeba se pletu, doufám. Navíc mi přijde divné že pokud to dělá nenastrčenejm lidem, tak v klidu zveřejní svojí adresu, tím že si koupí doménu. To je tak trochu divné, tedy spíš hloupé.

    OdpovědětVymazat
  11. Takže spíš je inspirací pro případné reklamy.
    V jeho případě už je jasné, že jakmile ho v kostýmu potká nějaký jeho antifanoušek, sporu se nevyhne. Mně přijde divné, že tu lidi kritizovali, že utíká od scény, a na druhou pak kritizují to, že udá adresu a je zájmem médií, ačkoliv o to třeba ani nestál.

    OdpovědětVymazat
  12. Václave, prosím vás uvědomte si, že jste úplný ubožák. Je velmi smutné, že to nevidíte sám. Neříkám, že nemáte pravdu se znečistěním ovzduší, ale sám byste měl dojít k závěru, že toto není cesta k jeho zlepšení. A to jestli někdo kouří, nebo ne je čistě jeho věc a pokud porušuje jakákoliv pravidla je na veřejných orgánech řešit danou situaci. Nemáte sebemenší pravo kohokoliv se dotknout, natož na něj mazat hovna a polévat ho vodou. Nicméně podle toho jak se vyjadřujete, což je velmi často hrubými výrazy, naprosto popíráte svojí vlastní teorii, že by se k sobě měli chovat lidé ohleduplněji. Nicméně zřejmě jste člověk spíše z nižší společenské vrstvy, evidentně nemáte co na práci a moc rozumu jste taky nepobral, jinak byste vymyslel nepochybně jiný způsob jak dát najevo svůj nesouhlas.

    OdpovědětVymazat
  13. Sardinka: Dejte si facku a na videa nekoukejte, když se vám to nelíbí a už vůbec nelezte k někomu na stránku, když jste jeho odpůrce. Ubožák jste tak akorát vy!

    OdpovědětVymazat
  14. Sardinka: Pokud vy říkáte že živ.prostředí není i z toho že jezdí zbytečně moc aut ve městech atd...Tak mi teda řekněte Jak se teda ovzduší znečišťuje...Samo?!?!
    Osobně si myslím že Pan SuperVáclav je konečně něco co je na internetu vidět...

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlasím se Sardinkou. Ale každý a i Václav má své oblíbence, ale bohužel to jsou stejní pitomci jako on :) Spíše mi přijde, že pan Václav nemá všech pět pohromadě.

    OdpovědětVymazat
  16. Beker nejdřív si podej ruku se Sardinkou a pak obě běžte do prd*le. Jak už bylo zmíněno, pokud se vám Václav a jeho činy nelíbí, tak sem nelezte, protže vás tu nikdo nechce.

    OdpovědětVymazat
  17. SuperVáclavovi fandím a s většinou názorů s ním plně souhlasím! Ač sám kuřák, nemám rád kouření na zastávkách nebo kdekoli, kde to otravuje ostatní. Jenom u toho chlapíka na Andělu si nejsem jistý, jestli to bylo nutné. Stál aspoň dál od zastávky u výlohy, myslím, že by se tam dalo najít spousta horších případů. Nicméně doufám, že všichni v nás jednou najdeme toho SuperVáclava, SuperPetra, SuperMartinu, abychom se nebáli reagovat na naše okolí.

    OdpovědětVymazat
  18. Karel: To je fakt, na jednu stranu stál dál od „zastávky“, ale musim říct, že je mi to fuk, já osobně bych kouření zakázal všude kde s nim může do styku přijít i náhodný kolemjdoucí a že takto zlyl někoho kdy byl od tzv. zastávky dál aspoň lidi přiměje k zamyšlení... něco jako výstražnej příklad, že by neměli být tolik lhostejní. Myslim, že lidi co to viděli si teď před zapálenim cigarety, přece jen poodstoupěji dál. Přece jen nejsou to všichni polena

    OdpovědětVymazat
  19. Sardinko a další ti podobní:
    Díváte se na to příliš pozemsky. Musíte si uvědomit, že každý hrdina má slabé místo a své neduhy. Hancock chlastá, Hulk a Hellboy ne vždy udrží nervy na uzdě a Superman je pošuk.
    A že tím nic nevyřeší? Omyl, podle komentářů je vidět, že se další přidají - já teda ano, alespoň verbálně bez kostýmů na zastávkách a parcích! Potom bude svět ještě lepší!

    OdpovědětVymazat
  20. Jojo, tenhle nápad má asi něco do sebe. Já autem do práce jezdím (nejsem z prahy), ale hlavně z toho důvodu, že během dne jezdím často k zákazníkům v okruhu cca 20 km, takže bez auta bych se neobešel. V Praze to asi jde, ale spousta lidí třeba dojíždí z okolí, kde už MHD nejezdí, takže je chápu.
    Na druhou stranu pro Pražany bydlící někde, kde MHD dosáhne (nebo dokonce metro), je téměř nelogický jet autem. To je na delší prozkoumání.

    Nicméně takovouto formu protestu schvaluju. Jo, byl to přestupek, ale zase tak moc to dopravu nezdrželo. Rozhodně míň, že nehoda. Navíc to nikomu neublížilo.

    OdpovědětVymazat
  21. Ještě bych chtěl reagovat na jeden komentář, konkrétně část:

    " a pokud porušuje jakákoliv pravidla je na veřejných orgánech řešit danou situaci."

    Tak to je pěkná hovadina. Sice by to v demokratickém a spravedlivém světě být mělo, ale tenhle svět takhle prostě nefunguje. Veřejný orgány s tím nebudou dělat vůbec nic. Je to šílená byrokracie, miliardy papírů, X razítek, úřady, obcházení a tak dál - blbost.

    Řešení, jaký vymyslel SV, je jednoduchý, okamžitý, vtipný a v podstatě neškodný.

    OdpovědětVymazat
  22. 'Super' Vaclave, mas kurevsky stesti, ze na lajne u semaforu nestal jako prvni nejakej Trpisovky, bo by z tebe byla mastna skvrna na elitnim miste v Praze - na magistrale za prdeli kone dalsiho Vaclava.

    Nebude trvat dlouho a narazis; a tvrde narazis. Pak po tobe nestekne asi pes.

    A pro ostatni vaclavofily - pokud vam neco vadi, nikdo vas tady nedrzi, seberte se a tahnete nekam do pryc, nejlepe za polarni kruh. Pokud chcete neco menit a zmenit, tak se seberte a bezte treba sazet stromky na Sumavu, bezte k volbam, bezte a zalozte obcanske sdruzeni, napiste otevreny dopis hradnimu Vaclavovi. Ale to, co tu predvadi Vaclav v helme, nic nezmeni, je to jen k smichu ... nebo mozna k placi.

    OdpovědětVymazat
  23. Myslím, že to je dobrej nápad, konečně se rozhodl někdo něco udělat. Jestli jsou činy SV morální nebo nejsou to nechám na posouzení každého osobně. Nicméně se mi líbí jak jsou překvapení ti lidi na které si SV "došlápl"...
    Dělají něco, co se nemá a záhy přijde trest :-) To oni v Čechách nečekají. Tady si každej dělá co chce a úplně beztrestně.
    Tady jsou lidi celkově nevychovaný a neškodí jim dát občas přes prsty.
    Souhlasím s Johnnym.
    Elwoode, předpokládám, že jsi jeden z těch co schválně kouří na zastávce a nesbíráš po svém psovi hovna a ještě Ti to vyhovuje...

    OdpovědětVymazat
  24. Elwoode takže podle tebe mame nad všim přivírat oči a dělat že to nevidime nebo tahnout. Doufam že uklouzneš na hovně spališ se o svoje retko a spadneš pod kola Trpisovkeho. A mi pak klidně zavřem oči a nechametě ležet pač si ma každej všimat svého

    OdpovědětVymazat
  25. Jne tak dal, tady sou vsichni nasrany ale posrany, vetsina lidi na to nema, tak maj kecy.
    Taky me podobny veci serou, hovno na kosili je fajn, aspon si to priste uvedomi...

    OdpovědětVymazat
  26. Tragi a Maalamute ... mozna by to chtelo precist cely, ne prvni tri radky, to je taky nemoc typicky 'ceska' - precist nadpis clanku v novinach a hned soudit, nedocist prispevek anebo precist prvni vetu v zakone a uz se rozcilovat.

    OdpovědětVymazat
  27. Konečně relativně normální protest... Nebejt těch "akcí" předtim, tak bych tohle považoval za docela rozumnou formu protestu od rozumného člověka... Ono fláknout hovno někomu na triko a zdrhnout je fakt na pěst..

    OdpovědětVymazat
  28. Sláva, konečně nějaké zajímavé video :)

    OdpovědětVymazat