sobota 1. října 2011

Díky! A jedem dál

Vidím že jsem vás pobavil. Na streamu je přes 100 tisíc zhlídnutí a mám z toho superrradost. V návaznosti na blog 1000 věcí, co mě serou jsem si taky sestavil takovej malej seznam. Chápu o com jim na tom blogu jde, ale je blbý že s tim nic nedělají. Jako já o tom nechci jenom blbě kecat. Jsem přece SuperVáclav.
  • psí hovna na trávě a na chodníkách - to už jste asi pochopili :)
  • ochlastové na dětských hřištích a v parcích - všude jsou vajgly, rozbitý flašky, pak se někde vymočí a děti si v tom maj druhej den hrát. A to nemlutim o tom hluku co dělaj
  • miliony aut všude - je z toho smrad a hluk a přitom se ty lidi můžou dopravit daleko líp MHD, pěšky nebo na kole
  • feťáci a dealeři - všude jich je hrozně moc a hlavně třeba na václaváku je to fakt šílený, co si dovolej. A policajtům to je úplně fuk
  • sprejeři a podobný čmáralové - veškerá mládež co przní zdi pěknejch baráků. Většina z nich jsou spíš vandalové než umělci na který si hrajou
  • frajírci co parkujou na místech pro invalidy - už jsem o tom viděl spoustu reportáží jak to těm lidem znepříjemňuje život. Nepochopim tu bezohlednost. A taky parkování ve výjezdech, na přechodech a tak všeobecně tam kde by se to nemělo a kde to může někomu ublížit. Lenost, nic jinýho.
  • kapsáři - hrozně mě štve, jak si musim neustále hlídat tašku a všechny kapsy. v krámě, v tramvaji úplně všude.
  • nepříjemný úřednice na poštách a úřadech - dostávaj zaplaceno za to aby na vás byli akorát hnusný
  • když někdo netřídí odpad - někde to nejde to chápu, ale kolem sebe pořád vidím někoho kdo místo dvou kroků navíc hodí plastovou flašku do smíšenýho
  • bezohledný telefonisti - mobily zvoní v divadlech a kinech, všichni do nich hulákají v krámech nebo tramvajích a řeší hrozně "důležitý" věci. bezohlednost na entou
  • močící na každým rohu - každej den potkávám nějaký chlapy co močej jen tak na veřejnosti. V parcích, u domů, za popelnicema ale i jen tak na zasátvce. Fakt hrůza jak to vypadá a hlavně jak to pak všude smrdí
  • samozřejmě politika a korupce - taková stálice na podobnejch seznamech. K tomu asi není co dodávat. A s timhle asi nebude jednoduchý boojovat
A co nejvíc vadí v týhle společnosti vám? Na všechny musí dojít!

21 komentářů:

  1. Mě asi nejvíc bezdomovci a alkoholici, denně je potkávám, jejich směna začíná dřív než moje a končí později (nicméně já jsem zaměstnaná, kdežto jejich směna obnáší popíjení alkoholu). Vystávajíc nepřetržitě a vytrvale u nás v ulici močí kolem dokola - věřte, že se toho nebojí (už jsem viděla doslova vše), pohazují odpadky, smrdí. Idylka.

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším, jak SuperVáclav všechny tyhle feťáky, opilce, sprejery, řidiče aut, telefonisty i politiky pořeší :) Přeci jen, "nechce jen blbě kecat", že ano ;)

    Každopádně další video by se mohlo zaměřit třeba na ty močící opilce a bezďáky. Mohlo by to být zajímavé. Doporučuji načapat je při akci a použít velký kolíček k zastavení dalšího znečištění :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tereza: Alkáči jsou hrozný úplně všude. Mohl bych se k tobě do ulice vypravit a podívat se na ně!

    Johny: Správně nechci jen blbě kacat. Kolíčky si brát nebudu ale něco už připraveno mám.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky zdravím. Máš moji podporu, protože s tím vším to tady jde od desíti k pěti. Když si to ti blbci neumí po psech uklízet, tak to tu za chvíli budeme šlapat v hovnech. To kouření na zastávkách: ať si hulí, když si chtějí prodražit život, ale ne na zastávkách a na dalších místech, kde je to zakázáno. Někdo, kdo je na tyhle věci vyloženě alergický a nějaký kokot mu tam kouří u ksichtu z toho dobrý pocit určitě mít nebude. Já na to alergický nejsem, ale dokážu pochopit někoho, kdo je. Vše co si napsal s tím samozřejmě souhlasím... ochlastové atd. = hnus. Je mi 17 a vidím to stejně. Jsem tvůj fanda a už se těším na další akce. Ale buď opatrnej... znáš to... jednou potkáš kreténa a může to dopadnout špatně. Máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím tě SuperVáclave, snažíš se udělat svět lepším, za to máš můj obdiv. Bohužel i když se ti podaří něco zastavit je to stejně jen na chvilku, lidi jsou nepoučitelný stvoření. S tím psím výkalem jsi to udělal bravurně ale víš co ten chlap ?? Příště to dopadne stejně, jeho pes vykoná potřebu a on půjde dál jako by se nechumelilo. I kdyby jsi to dělal milionkrát bude to furt stejný, ne že by to bylo kvůli tobě ale je to v lidech. Ta špatnost, nepořádnost, bordel, odpadky, alkohol, mladiství delikventi, mohl bych tady být do zítřka. Své akce prováděj radši opatrněji, opilci, bezdomovci, feťáci, často u sebe mívají nůž, tak hlavně ať na to nedoplatíš. Jak se říká všechny skutky bude po zásluze potrestány. Držím ti palce při tvé další akci a kdyby si potřeboval pomoc, mám partu kámošů co by do toho možná i šli ;-) Bydlíme kousek od st.bolky ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Trochu se obávám toho, že i když chápu Tvoje poslání (narovnat společnost podle pravidel slušného chování a nějakého vzájemného respektu), nemůžu se nějak srovnat s tím, jakým způsobem se v tom vyžíváš. Z těch video příspěvků mi přijde, že to bereš víc jako škodolibou zábavu, než aby to mělo jakýkoliv výchovný efekt.

    Dále se obávám okamžiku, až budu telefonovat kdesi na ulici a v tom okamžiku na mě nějaký barevný klaun vysype kýbl hnoje jen proto, že si zrovna vyšlápl na bezohledný telefonisty a potřebuje nějaký zábavný materiál na svůj web.

    Já Ti držím palce, ale hlavně taky v tom, abys našel nějaký důstojnější způsob, jak upozornit na bezohledné porušování pravidel.

    Zkus se nad tím zamyslet.

    OdpovědětVymazat
  7. Hele lidi, nebuďte zas jako ovce. Přece nevěříte tomu, že nějaký pošuk chce čistit města od humusu. Celé je to na tuty virální marketing, vsadím se s kýmkoli, že z toho vyleze reklama na mobilního operátora, nebo něco podobně duchaplného.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty debile a co když tam MHDčka nejezdí? Každý není z Prahy, kde mu každých 5 minut něco jede a ještě se může posrat že musí čekat. Až budeš na další autobus čekat 4 hodiny tak si raději taky pořídíš auto!

    OdpovědětVymazat
  9. Návrh:
    ochlastům na pískovišti- koupit bábovičky
    auta - ucpat výfuky, nejlépe bramborou
    feťákům - povinnou dávku fentanylu
    spreyerům - ocejchovat na čelo, jako dobytek
    frajírci na invalidech - zlámat nohy, pak tam budou oprávněně
    kapsáři - zašít jim kapsy
    nepříjemným úřednicím - pravidelný sex
    odpad - co podomní sběrači?
    bezohlední telefonisté - sborově jim zapívat Už troubějííí..
    močícím - uzlik na bimbase, popř. darovat Pempers
    politika - ....tak do té raděj nes..ru

    OdpovědětVymazat
  10. Parkování? Pokud by město dělalo něco pro to, aby lidé mohli bez problémů zaparkovat, pak bych v tom problém neviděl. Ale vzhledem k tomu, že jakýkoliv volný plácek město pronajme za pár šupů a "pán velkomožný" pak z toho udělá hlídané parkoviště za nekřesťanský prachy... To je prostě problém.
    Nejsou špatní jen lidé. Problém je i v systému, v kterém žijeme. A tomuto systému jsme nuceni se prostě přizpůsobit. I policisté už ani neřeší vzdálenost zaparkovaného auta od přechodu. Protože to prostě dnes jinak nejde.

    Nejsem zastáncem parkování na invalidech.

    Že lidi mohou jezdit MHD? To určitě mohou, ale je spousta profesí, kdy člověk potřebuje být mobilní, nezávislý od jizdního řádu. A auto je tedy prostě nutností.

    Navíc jsem zvědav co s tím chceš dělat. Protože aby tu nějaký vůl ničil lidem auta - no, to by sis pěkně naběhl...

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím,
    Vaše idea je hezká, ale když jste až takový moralista a vlastenec, tak se chci zeptat, proč do svého programu také nezahrnete "neprznění českého jazyka???" Všechny chcete napravit. Z relativně slušné české populace chcete udělat ... ani vlastně nevím, co z nás chcete udělat ... a přitom neřešíte to, co Čecha dělá Čechem. Například Český jazyk. Prosím, začněte psát jako Čech!!! (př.: Bejt namísto být, apod.)

    Samozřejmě vás za vaše činy nesoudím. Každý svého štěstí strůjcem. Ale proboha, nejdříve si zameťte před svým vlastním prahem.

    P.S. Uklidil jste trus na silnici po tom svém koni???

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den pane super Václave,
    na začátek si dovolím dvě připomínky jako konstruktivní kritiku: 1. nelíbí se mi Vaše vulgární vyjadřování ve videích, 2. v tom protikuřáckém videu ten poslední už nebyl na zastávce. Jinak se mi vaše činnost líbí a taky mě tyto věci vadí. Doplnil bych tento seznam ještě o lidi kteří mají v jedné ruce cigaretu a v druhé kočárek s malým dítětem (z toho je mi hodně smutno), o lidi co chodí na červenou a někdy jim dokonce připadá k smíchu ten co dodržuje pravidla silničního provozu (i chodec je účastník silničního provozu a červená na semaforu pro něj platí stejně jako pro auta), o lidi kteří odhazují odpadky bezostyšně na zem (často i když je 5 metrů od nich odpadkový koš), o lidi kteří chodí ven se psem bez vodítka a o agresivní řidiče kteří troubí na každého kdo podle nich vyjel z křižovatky o 2 vteřiny déle než by si představovali a potom ještě jezdí rychlostí 100 KM/H tam kde je max. povolená rychlost 30 KM/H. U některých případů si neumím představit jaký typ potrestání zvolíte (například u politiky a korupce).
    Mějte se a ať se Vám v této činnosti daří


    S pozdravem
    anonymní podporovatel

    OdpovědětVymazat
  13. Ti co kritizují co je na tvých aktivitách špatně se v životě k žádné aktivitě neodhodlají :( Udělal jsi nějaké boty, ale hlavně jsi něco udělal :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kámo mě kdyby jsi polil vodou tak tě seřežu jak psa!! A z těch tvých hader by zbyly jen cáry! Absolutně nemáš žádný právo tohleto dělat. Jen čekám až na někoho takového narazíš a ten ti rozseká ten tvůj ksicht ty Superváclave...

    OdpovědětVymazat
  15. Jsi týpek :) jednou chcu bejt jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  16. hmm a na ty politiky zrovna nemáš, třeba Kalousek co bydlí na petřinách a chodí ráno do práce, že bys mu dal facku nebo po něm hodil shnilý jídlo, na to nemáš co ? !

    ale měl bych jeden tip = zkurvený revizoři co choděj v metru, dovolujou si na lidi na turisty, berou lidem věcí, omezujou, machrujou, bráněj, třeba jsem viděl na Roztylech ja jednoho asiata vysloveně vzali a nastrčili ho zpátky do vozu, ve stanici kde vystupoval, kupodivu měl platnou legitku, nebo jednoho (asi japonce) před 2 měsícema, z toho když jim došlo že si na něm nic nevezmou, tak ho tam začali šikanovat, brali mu pas, foťák, o pokutu, příp. její psaní jim vůbec nešlo, 2 zkurvený hromotluci, dělali si z něho jenom prdel a šikanovali ho, kdyby jsme se ho nezastali, tak by mu s tim pasem možná i zdrhli

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi to líbí, nemůžu se dočkat dalších videí. Sním třeba o typických pohádkových čertech, kteří vyskočí ze země a navždy odnesou lidskou zrůdu. Jak moc by lidstvu prospěly takové bytosti..!

    Jinak mám taky názor, že by bylo lepší, kbyste nebyl vulgární a slovně tolik agresivní. Právě to podle mého názoru může vyprovokovat "potrestaného" člověka k fyzickému útoku.

    OdpovědětVymazat
  18. Parkování tam, kde se nemá, na výjezdu...každý, kdo má vlastní auto dobře ví, že to není LENOST, ale čiré ZOUFALSTVÍ. Třeba jednou taky budeš muset v Praze zaparkovat...přeji ti v tom hodně štěstí ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Seznam je to určitě zajímavý, ale chtělo by jej nějak zprioritizovat. SuperVáclave máš tam nějaké pořadí?

    OdpovědětVymazat
  20. Václave... ti co nikdy nic nedokázali vždy zpochybnují úspěchy ostatních. Špatné kritiky si naprosto nevšímej... Mě se vážně líbí tvůj přístup. Zůstaň takový jaký jsi a pokračuj v tom co děláš. Nenech se zkazit nějakou pózou jakožto spisovné mluvy. Ono slovo "vole" vždy nemusí znamenat nízkou IQ a duchapřítomné vysokou... Vidíš to tady jak to je a to je dobře, většina lidí mluví o problémech vždy s výmluvou. Co když apod důležité je brát problém tak jaký je a tvrdě zakročit... Se ženou ti držíme palce!! (hasič a učitelka) lidé co vědí jak má vypadat morálně zásadový člověk....

    OdpovědětVymazat