čtvrtek 29. září 2011

Psí hovno

Taky tak nenávidíte když se vrátíte domu a na botě si přinesete psí hovno?

Udělal jsem si malej průzkum mezi pejskařema jestli uklízej hovna po svých psech. Samozřejmě katastrofa tak jsem to vzal doslova do vlastních rukou. Mrkněte se na video z kamery na helmě. Hodně jsem se pobavil.

19 komentářů:

  1. Paráda, kámoš zná jednoho pána a ten udělal něco podobnýho, jen to pejskařovi strčil do kapsy místo na záda :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj jsem tvuj fanda ja vim da se o tom kecat jak bych to taky udelal atd.. Ale bohužel naopak ja na to nemam to co jsi udělal jsi borec a doufam že se k tobě přidají další a pomuženám to tu teochu vyčistit od těch pejskařů. Já mam taky psa a vždy to sbírám protože mi vadí když jdu s přítelkyní na procházku a někde našlápneme h...no jsi borec a fandím ti

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je správný. To rozhodně chválim!

    OdpovědětVymazat
  4. Součást nějaké reklamy nebo skutečný blázen v akci? Toť otázka :)

    Jinak od "super-hrdiny" bych čekal trochu jiné aktivity než běhání po parku a chichotání se jako malá školačka.. Btw, hovna ať si uklízí město, inkasují od majitelů psů na poplatcích dost a za nic..

    OdpovědětVymazat
  5. Chlape jsi borec!!!! S velkým B......respekt Tobě :-) (ještě furt umírám smíchy)

    OdpovědětVymazat
  6. Johny ty budeš asi taky dobrej hrdina

    Pagi díky

    OdpovědětVymazat
  7. Jednoznačně souhlasím se SuperVáclavem, protože na trávníku v Paříži si normálně můžete lehnout a nikde takové ho*no nenajdete, ale u nás v ČR jsou hovna od čoklů všude, protože vy co máte psy jste blbečci a neumíte uklidit ani to ho*no!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nebudu psát žádný dlouhý proslovy. Prostě a jednoduše tě kámo podporuju a fandím ti ve všem co podnikneš.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,

    přidávám se k těm, co Ti fandí!!!

    Ondra.

    OdpovědětVymazat
  10. Bomba! S tím hašením vajglů jsem trochu na pochybách (kýbl s vodou na hlavě během sekundy - to je na infarkt). Ale ty hovna to je super. Má to opodstatnění a myslím, že příště se dotyčný pořádně rozhlídne než se vypaří bez hovínka...

    OdpovědětVymazat
  11. A proč teda utíkáš, když hajíš práva a nařízení? Protože jsi sám posranej !

    OdpovědětVymazat
  12. Caw superVaclave tak co koleno doufam ze jsi v pohode a otaázka na konec kolik si popatlal lidí tim "hovnem" opravdu 5 jesltli jo tak hodne stesti do dalsich akci

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jseš fakt kus vola. Zkus někdy rozmazat hovno po zádech dvoumetrovému týpkovi co si vede třeba rottweilera nebo dogu.. Na to jsou tvoje koule malý co? Krom toho je to dost předčasný. Představ si situaci, kterou dost často zažívám. Jdu venčit psa, pes se vysere, já to seberu, pohoda, jdu dál. Psovi to ale nestačilo a tak se vysere znovu. Já třeba nemám další sáček, takže jdu dál, na rohu si vezmu papírovej a vrátím se to sebrat. Někdo vidí, že se pes vysral a já jdu pryč. Začne na mě řvát jak si to představuju a ať to seberu a podobný věci. Vklidu se vrátím, vysvětlím mu, že už pes sere podruhý, že už nemám sáček, že si támhle vezmu novej a během minuty to seberu. Kdyby tam ale přiběhl nějakej idiot v dětském kostýmu a rozmázl mi to po zádech, tak ho nejspíš na místě donutim to hovno sežrat. Nevím co si tímhle dokazuješ, ale kdybys trošku zapojil mozek, určitě bys vymyslel něco, čím bys tomuhle světu pomohl. Tohle fakt nemá žádnej smysl, jenom ze sebe děláš debila. A ještě se tím chlubíš na netu. Vážně pochybuju, že jsi dospělý člověk. A lidi, kteří se za tebe staví nebo ti tu fandí musí mít v hlavě stejně nasráno jako ty.

    OdpovědětVymazat
  14. S tvými ideami vskutku souhlasím. škoda že se podle nich neřídíš. To co mi video ukázalo, tak to bylo, že jsi z trávníku sebral psí výtvor a zaútočil s ním na prvího pejskaře co jsi viděl. Nikde jsem neviděl, že to opravdu bylo z toho psa. Ty snad ano?

    OdpovědětVymazat
  15. Jseš dobrej. Jeď dál. Věřím, že efekt to má.

    OdpovědětVymazat
  16. Tady se ale vyrojilo starostlivých moralistů, psychologů a právníků! Člověk by ani neřekl, kolik jich mezi námi běhá.

    Lidi jsou líný hnout prstem už tak, natož uklidit po svém psovi. Kdyby si pořídili kočku, nemusí se jich toto téma vůbec dotýkat.

    Václave, fandím vám. Jen si ten kostým raději vystužte :)

    OdpovědětVymazat
  17. Cau zajimalo by me jestli se muzem v nejblizsi dobe tesit na naky dalsi video?
    Diky za odpoved
    p.s. jsem borec

    OdpovědětVymazat