pondělí 26. září 2011

Padá nám to tu pěkně na hlavu

Lžou, kradou, podvádí, všechno zničí, sami sobě se pošklebujou a pak se plácají po ramenech, jak na to vyzráli. A to vás baví? Mě teda ne! Nemůžeme si přece furt říkat, že to je typická česká povaha.

Vadí mi, jak si tu každý sobecky dělá co se mu zachce a vůbec nemyslí na následky. "Po nás potopa" jim všem nechat vypálit na čelo jako dobytku. Pořád tu sice je hodně dobrých lidí, co dodržujou pravidla a taky je to vlastně všechno sere. Jenže ty zase rezignovali na chování těch zmetků kolem. Nechtěj mít problém tak radši nepřítomně koukaj do země a jdou si po svejch. Tahle lhostejnost mi vadí snad ještě víc. Tupý stádo pokrytců a nikdo si nemůže být jistý na čem vlastně je.

Sakra lidi otevřete oči a už si přestaňte nechat kálet na hlavu. Já už si na ní dál kálet nenechám. Přišel čas, aby se za férový lidi konečně někdo postavil a dal to těm chcípákům sežrat. Musíte začít zase přemýšlet o tom co se kolem vás děje. Už jste zapoměli jak jste v dětství nenáviděli krále Kazisvěta?

Říká se že až bude Čechům nejhůř, přifrčí si na koni svatý Václav i s Blanickejma rytířema a spasí celej svět. Já si myslím že nejhůř už je a svatej Václav to má pěkně na háku. Nedá se nic dělat, někdo to bude muset řešit místo něj.

SuperVáclav!

12 komentářů:

  1. Zdravím Tě SuperVáclave!

    Klaním se před Tvou řečí svatou. Konečně člověk který nekouká, nemáchne rukou, ale jedná.

    Tuze rád bych se postavil za Tebe SuperVáclave! Rád bych stál po Tvém boku a snažil se s Tebou otevírat oči lidem, kteří dřímou, jako jeden z Blanických rytířů. Opravdu obdivuji Tvou důmyslnost provedení každé akce.

    Přeji hodně úspěchů, síly a trpělivosti s polidštěním a zmoralizováním Českého lidu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi vážně hovado,věčná škoda že si na tý zastávce nedostal víc po hubě

    OdpovědětVymazat
  3. ..náhodou.. Já se SuperVáclavem naprosto souhlasím!! Jsem jak kuřák tak pejskař, ale to přece neznamená, že tím musím obtěžovat ostatní!! Všichni víme(a teď nemluvím o tom, co je v zákoně, ale o slušném vychování), že máme po svých čtyřnohých láskách uklízet, že nemáme kouřit na zastávkách nebo tam, komu by to mohlo vadit.. Je dobře, že nám konečně někdo připomněl, od čeho jsou pravidla. Sice trochu kontroverznějším způsobem, ale aspoň se o této problematice začne mluvit. Navrhuji další "akcičku"!! -Za každý nechutný plivnutí na zem, flusanec do obličeje..!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Pan SuperVaclav. Alebo Pan Asocial ci Pan Deviant? V kazdom pripade vas profil naznacuje cloveka, ktoreho spolocnost neprijala a tak vystupuje proti nej. Takeho cloveka ako ste vy je potrebne izolovat-prevychovat alebo vystahovat na Mars. Ale snad je toto vsetko len hlupy nepodareny zart.

    OdpovědětVymazat
  5. Pane/Paní observer to vás by jsem vystěhoval na mars nevím o co vám vůbec jde? Dobře jim tak porušujou pravidla tak ať za to zapaltí. Mě se taky nelíbí jak si ostatní dělají co chcou jsou lhostejní k ostatním atd. Chtělo by to ještě dokonce víc zviditelnit ať si ostatní všimnou co se děje!!! (na zviditelnění pracuji)

    OdpovědětVymazat
  6. Tiez sa mi teraz moj komentar javi ako pisany v afekte. Ale v podstate vystup mal byt ten, ze uz nezijeme na stromoch, neupalujeme bosorky a tresty smrti sa stavaju postupne prezitkom. Existuju civilizovanejsie sposoby ako tieto "priestupky" riesit a nie riesit to "trestnym cinom" (napr. moj mobilny aparat v cene 650 eur nie je vode odolny a aspon u nas je to za hranicou, kedy taketo poskodzovanie cudzej veci presahuje do trestneho cinu)alebo pomstou, nakolko zijeme v 21. storoci. Zub za zub, oko za oko? To sa mame teraz vsetci staviat nad zakon? Mame sa znizit na uroven tych ludi, ktori nam ublizuju? To je to posolstvo? Plus nieje jednoznacne zretelne zo zanamu to, komu tie vykaly patrili a ci fajciar bol vo vymedzenej zone so zakazom fajcit (evidentnejsie je pravy opak u napadnuteho fajciara). Spravanie: demagogicke, barbarske, uchylne (pre prehnany smiech na zaveroch), v rozpore so zakonom, infantilne, s prihliadnutim, ze takto chce zmenit svet tak aj naivne.

    OdpovědětVymazat
  7. Zakony at si hlida policie,Tohle me prijde jako recese.. Nevim co od toho cekas Vaclave,ale me si teda minimalne pobavil..

    OdpovědětVymazat
  8. Jen víc takových, Superváclave, já si nemyslím, že jsi deviant, rozmazat hovínko po svršku je úplně ok, jen se divím, že Tě ten dotyčnej honil, já bych se propadl hambou :-)
    Pan chytrolín to píše ale dobře: Zub za zub, oko za oko. Právě proto, že žijeme v 21. století, je s podivem, že mě tyhle primitivní pravila najednou připadají víc a víc vhodné. Někdy bychom se asi měli vrátit zpátky, dokud to ještě jde :-)

    OdpovědětVymazat
  9. mimochodem, Superváclave, za kolik máš mobil Ty? Jseš ještě větší frajer než 650 eur? A je dotovaný? :-))))

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tak, Observer má mobil za 650E, hodiky za 500e atd atd .. Takže pokud sbíráte po svém psu exkrementy a nekouříte na zastávkách tak mějte mobil klidně za 1000E, nic se vám s ním nestane .. v opačném případě se chyťte za nos a nemachrujte tu

    OdpovědětVymazat
  11. Pro ty co nezaznamenali změnu, která vstoupila v platnost 1. července 2010, na zastávkách hromadné dopravy a na vlakových nástupištích už se zase může kouřit. 1. července totiž vstoupila v platnost novela zákona, která ruší zákaz kouření na zastávkách. V žádném případě nepochybuji o tom že to tenhle pán myslí dobře , ovšem měl by také brát na vědomí že zákony se mění , a pokud veřejně prohlašuje něco o tom jak by jsme měly dodržovat pravidla měl by i on především na ně brát důraz . Jako happening mi to příjde velmi slabé a nepromyšlené , a velmi pochybuji o tom jeslty na to tenhle pán má .

    OdpovědětVymazat