pátek 30. září 2011

Už o mě ví i bůh :)

Někdo si mě v Boleslavi natočil na koni a dal na nějakou náboženskou televizi. Bůh mě vidí. :) Tady to máte je to super!

čtvrtek 29. září 2011

Psí hovno

Taky tak nenávidíte když se vrátíte domu a na botě si přinesete psí hovno?

Udělal jsem si malej průzkum mezi pejskařema jestli uklízej hovna po svých psech. Samozřejmě katastrofa tak jsem to vzal doslova do vlastních rukou. Mrkněte se na video z kamery na helmě. Hodně jsem se pobavil.

středa 28. září 2011

Den české státnosti ve Staré Boleslavi

Byla to velká sláva kolem lebky svatého Václava, ale nikdo se zase pořádně nezamyslel nad tim co se tady vlastně děje.

Vyrazil jsem dneska pěkně v kostýmu do Starý Boleslavi na svatováclavský slavnosti. Chtěl jsem říct lidem že už by neměli bejt tak laxní a že to tady je fakt špatný. No a dopadlo to přesně jak jsem čekal.

Nejdřív mě vůbec nepustili dovnitř. Celá Boleslav byla zabarikádovaná policajtama a okamžitě na mě nastoupili jenom co jsem se ukázal. Že prej tam takhle nemůžu. Tak jsem se jich ptal, co jako dělám špatně že nemůžu jít ani dovnitř vzdát hold patronovi národa. Lustrovali mě blbě na sebe koukali a měli vostrý výrazy, ale nikdo z nich mi nedokázal říct, co je teda vlastně špatně. Jediná kloudná odpověď byla, že vypadám divně. Hm dobrý

Pak mě teda nechali bejt, ale pověsili se na mě nějaký tajný agenti s teplou vodou, co si mysleli jak jsou nenápadný, ale byli spíš trapný.

Možná by mě dovnitř pustil třeba Klaus, když v tom svým projevu tak volal po vlastenectví a hecoval lidi ať začnou bejt zase konečně odpovědný za svý činy. Jenže zatímco řikal tyhle krásný věci o vystoupení z řady a projevení se tak mě buzerovali příslušníci někde daleko od náměstí.

A to jsem si tam ani nebral toho koně, co jsem měl připravenýho. Na tom jsem se pak projel pěkně po pouti mezi stánkama s ložním prádlem, ponožkama a nožema. Proboha den státnosti ve Starý Boleslavi a lidi nakupujou krámy do domácnosti místo aby se zastavili a aspoň se zamysleli nad výzmanem tohohle dnu. Jedli klobásy, vybírali nějaký bižu šmuky pro příbuzný a užívali si, že jeden den zase nemusej do práce.

Každopádně ten kůň byl docela dobrej a myslim si, že někomu to snad i docvaklo že svatý Václav tu není a že to je sakra na nás. Ptal jsem se co ty poutníky štve a celkem se to se mnou shodovalo. Jeden pán mě docela pobavil, když řikal že až se zruší i celibát tak to bude úplná konečná. Do tadytěch církevních věcí nevidim ale možná se toho fakt dočkáme.

Hlavně jsem ale teda nepochopil, že na náměstí jen tak s transparentem nemůžu, ale na koni se mezi lidma můžu projíždět sem a tam jak se mi zlíbí. To najednou nikomu blbý nepřišlo. Jak tam nejsou papaláši, tak ať si každej zase dělá co chce. Výborný.

Tak takhle teda ne. Zkusil jsem to po dobrym vysvětlit, ale zase to bylo všem u zadku. Příšte už to bude po zlym.

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!

K videu: Na helmu jsem si pořídil perfektní věc. Tady se můžete mrknout na pár záběrů z kamerky.

pondělí 26. září 2011

Padá nám to tu pěkně na hlavu

Lžou, kradou, podvádí, všechno zničí, sami sobě se pošklebujou a pak se plácají po ramenech, jak na to vyzráli. A to vás baví? Mě teda ne! Nemůžeme si přece furt říkat, že to je typická česká povaha.

Vadí mi, jak si tu každý sobecky dělá co se mu zachce a vůbec nemyslí na následky. "Po nás potopa" jim všem nechat vypálit na čelo jako dobytku. Pořád tu sice je hodně dobrých lidí, co dodržujou pravidla a taky je to vlastně všechno sere. Jenže ty zase rezignovali na chování těch zmetků kolem. Nechtěj mít problém tak radši nepřítomně koukaj do země a jdou si po svejch. Tahle lhostejnost mi vadí snad ještě víc. Tupý stádo pokrytců a nikdo si nemůže být jistý na čem vlastně je.

Sakra lidi otevřete oči a už si přestaňte nechat kálet na hlavu. Já už si na ní dál kálet nenechám. Přišel čas, aby se za férový lidi konečně někdo postavil a dal to těm chcípákům sežrat. Musíte začít zase přemýšlet o tom co se kolem vás děje. Už jste zapoměli jak jste v dětství nenáviděli krále Kazisvěta?

Říká se že až bude Čechům nejhůř, přifrčí si na koni svatý Václav i s Blanickejma rytířema a spasí celej svět. Já si myslím že nejhůř už je a svatej Václav to má pěkně na háku. Nedá se nic dělat, někdo to bude muset řešit místo něj.

SuperVáclav!